ΤΟΠΙΚΑ

Λεωφορειόδρομος στη Δημητριάδος

λεωφορειόδρομος-στη-δημητριάδος-12286

Επιμένει στην προ διετίας θέση της η Δημοτική Κοινότητα Βόλου Aναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, για την ερχόμενη Τετάρτη στις 2 μ.μ η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο, από 1.1. 2013, της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου Γιώργο Μπατζιάκα στην ημερήσια διάταξη πρόκειται να συζητηθούν τα θέματα που έχουν να κάνουν με την έκφραση γνώμης για την τοποθέτηση κορυνών στην οδό Δημητριάδος και με την προέγκριση άδειας λειτουργίας για το καφέ – αναψυκτήριο «Αύρα» στην ακτή του Αναύρου.

Αναφορικά με την τοποθέτηση κορυνών στη Λεωφόρο Δημητριάδος , στο τμήμα από Φιλελλήνων μέχρι Ιωλκού, όπως γνωμοδότησε πρόσφατα η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου η Δημοτική Κοινότητα εμμένει στη θέση της, που έχει εκφραστεί εδώ και δύο χρόνια.

Από το Μάρτιο του 2011, λέει ο κ. Μπατζιάκας, έχουμε ως Δημοτική Κοινότητα, εκφράσει τις θέσεις μας, όταν μας ζητήθηκαν στα πλαίσια συζήτησης για την ανακούφιση του κυκλοφοριακού στην πόλη. Από τότε, προσθέτει ο κ. Μπατζιάκας , είχαμε εκφράσει τις θέσεις μας για τις δύο παράλληλες οδικές αρτηρίες που διασχίζουν το κέντρο του Βόλου.

Τη Δημητριάδος και την Ιάσονος. Και για τις δύο, όπως προσθέτει ο κ. Μπατζιάκας, έχουμε την ίδια θέση. Στη δεξιά πλευρά του δρόμου, από Φιλελλήνων μέχρι Ιωλκού, κορύνες για λεωφορειόδρομο για τα λεωφορεία του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ με πρόσβαση σε αυτόν και για ταξί κα για τα ΙΧ, ενώ από την αριστερή πλευρά η Δημοτική Κοινότητα προτείνει να είναι για ολιγόλεπτη στάθμευση.

Ακόμη ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόλου παρακολουθεί και την πορεία εργασιών στο τμήμα του περιφερειακού από τη Γορίτσα μέχρι τα Αστέρια της Αγριάς Όπως λέει ο κ. Μπατζιάκας αυτή τη στιγμή είναι προς το τέλος οι εργασίες για την κατασκευή του κόμβου μετά τη γέφυρα όπου θα τοποθετηθούν οι γεφυροπλάστιγγες όπου θα ζυγίζονται τα φορτία της ΑΓΕΤ.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου