ΤΟΠΙΚΑ

Ο Γ. Βλιώρας στο «τιμόνι» του Ιωνα

ο-γ-βλιώρας-στο-τιμόνι-του-ιωνα-851206

Οπως αναμενόταν, ο Γιώργος Βλιώρας ανέλαβε μετά την παραίτηση του Αντώνη Μυριντζή την τεχνική ηγεσία του Ιωνα. Ο έμπειρος τεχνικός, που πριν λίγες ημέρες άφησε «ορφανό» τον πάγκο του Ολυμπιακού, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των νεοφώτιστων και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο περίπου στον πάγκο της ομάδας, αυτή την φορά όμως για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Βολιώτης προπονητής ήταν και πέρυσι στο «τιμόνι» του Ιωνα, ωστόσο στα μέσα της σεζόν για επαγγελματικούς λόγους αναγκάστηκε να αφήσει στα μισά το έργο που είχε ξεκινήσει. Στην συνέχεια ανέλαβε ο Αντώνης Μυριντζής, ο οποίος και τελικά ανέβασε την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες. Τώρα γίνεται το αντίστροφο και στην θέση του Μυριντζή έρχεται ο Βλιώρας… Το ΔΣ του Ιωνα ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία του με τον Βολιώτη τεχνικό, ενώ στην συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Αντώνη Μυριντζή.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Ο Ιωνας έλυσε μέσα σε φιλικό κλίμα και κοινή συναινέσει την συνεργασία με τον Αντώνη Μυριντζή. Η διοίκηση και ο Βολιώτης τεχνικός αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους για το καλό της ομάδας και μήπως αλλάξει κάτι στην συνέχεια. Το ΔΣ του Ιωνα θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Αντώνη Μυριντζή για την συνεργασία που είχαν όλο αυτόν τον καιρό, για την επιτυχία της ομάδας να αναδειχθεί πέρυσι πρωταθλήτρια και να ανεβεί στην Γ’ Εθνική, όπου η συμβολή του ήταν σημαντική».
Ο Γιώργος Βλιώρας θα έκανε χθες το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες του Ιωνα. Το θετικό είναι ότι γνωρίζει τους καλαθοσφαιριστές και γενικότερα την ομάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Την Κυριακή οι νεοφώτιστοι αγωνίζονται στα Γιαννιτσά απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο και επιδίωξή τους είναι να κάνουν μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα. Μάλιστα το παιχνίδι είναι ντέρμπι ουραγών, αφού οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αυτή την στιγμή ο Ιωνας μετρά μια νίκη στο πρωτάθλημα και επτά ήττες και από οκτώ αγωνιστικές έχει συλλέξει εννιά μόλις βαθμούς. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη και έχει χρόνο μπροστά του για να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα. Ολοι ελπίζουν ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών και από το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο θα ξεκινήσουν την αντεπίθεση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου