ΤΟΠΙΚΑ

Εξιχνιάστηκε πλήρως η ληστεία στα Χάνια Μαγνησίας

εξιχνιάστηκε-πλήρως-η-ληστεία-στα-χάν-37747

Εξιχνιάστηκε πλήρως, από τις αστυνομικές αρχές, η ληστεία που είχε διαπραχθεί πριν ένα χρόνο, σε βάρος οικογένειας ξενοδόχων, στα Χάνια Πηλίου. Για την υπόθεση είχε συλληφθεί εξ’ αρχής (4-1-2012) ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ενώ έχει ταυτοποιηθεί άλλος ένας 28χρονος ομοεθνής συνεργός του, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 10-7-2012.

Από τη συνέχιση της αστυνομικής έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας σε συνεργασία με το Γραφείο Συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας ταυτοποιήθηκαν ακόμη τέσσερις δράστες. Όπως προέκυψε, τρίτος δράστης της ληστείας είναι ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και τρεις -3- ακόμη ομοεθνείς του, ηλικίας 29, 40 και 37 ετών, οι οποίοι παρείχαν άμεση συνδρομή στην τέλεσή της.Για τους τέσσερις δράστες εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της 4ης Ιανουαρίου, τρεις δράστες που είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους παραβίασαν παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι που διέμενε ο αδελφός γνωστού ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού με την οικογένειά του.

Με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, δένοντάς τους, και κλείδωσαν τη μητέρα του σε ένα δωμάτιο. Τελικά αφαίρεσαν χρυσαφικά – κοσμήματα, αξίας περίπου 23.500 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ, 60 χρυσές λίρες Αγγλίας και δύο κυνηγετικά όπλα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου