ΤΟΠΙΚΑ

Περιμένουν ακόμη να ζεσταθούν…

περιμένουν-ακόμη-να-ζεσταθούν-851206

Περίμεναν να ζεσταθούν με φυσικό αέριο, αλλά η εταιρεία στην οποία απευθύνθηκαν για να τους τοποθετήσει την εγκατάσταση και στην οποία έχουν πληρώσει χρήματα μέσω τραπεζικών γραμματίων, όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στη συμφωνία, αλλά νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι διαλύθηκε, με τους ιδιοκτήτες της να μην μπορούν να εντοπιστούν.
Ηδη οι καταγγελίες που έγιναν από τους εξαπατημένους πελάτες, στην Ενωση Καταναλωτών Βόλου, διαβιβάσθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου, που διερευνά την υπόθεση και αναμένεται να σχηματίσει δικογραφία.
Ειδικότερα στην Εισαγγελία Βόλου, διαβιβάσθηκε φάκελος από την Ενωση Καταναλωτών Βόλου, σύμφωνα με τον οποίο τέσσερις βολιώτες, ενώ πλήρωσαν σε εταιρεία που πραγματοποιεί συνδέσεις με το δίκτυο φυσικού αερίου και υπέγραψαν συμβόλαια και τραπεζικά γραμμάτια, μέχρι στιγμής δεν έγινε καμία απολύτως εργασία.
Οι τρεις από τις τέσσερις καταγγελίες αφορούν συμβόλαια που υπογράφηκαν κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, ενώ η τέταρτη καταγγελία αφορά αντίστοιχη περίπτωση πριν από ένα χρόνο.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι καταναλωτές στις καταγγελίες τους, τα ποσά που έχουν κλιθεί να πληρώσουν σε τράπεζες ανέρχονται κατά μέσο όρο στα 3000 ευρώ για τον καθένα και αφορούν τις εργασίες που θα γινόταν από την εταιρεία, προκειμένου να γίνει η σύνδεση της κάθε οικίας με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Οι εργασίες όμως δεν έγιναν ποτέ.
Οι καταναλωτές υποστηρίζουν, ότι στις αρχικές τους οχλήσεις, οι υπεύθυνοι της εταιρείας επικαλούνταν φόρτο εργασίας, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν υπήρχε καμία απάντηση, καθώς τα γραφεία ήταν κλειστά και άδεια…
Ηδη η Εισαγγελία Βόλου, αναμένεται να διαβιβάσει τον φάκελο της δικογραφίας προς τη Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχίας Μαγνησίας, προκειμένου να προχωρήσει σε έρευνα για την συγκεκριμένη εταιρεία, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι οι καταναλωτές που έχουν εξαπατηθεί είναι ακόμη περισσότεροι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου