ΤΟΠΙΚΑ

Αντιχριστιανικό κόμμα η«Χρυσή Αυγή»

αντιχριστιανικό-κόμμα-ηχρυσή-αυγή-81085

«Εντελώς αντιχριστιανικές» χαρακτήρισε τις σκέψεις, τις δράσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, Ιγνάτιος, μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 9,89. Αναφερόμενος παράλληλα στους ιεράρχες οι οποίοι στηρίζουν την Χρυσή Αυγή, ο κ. Ιγνάτιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν έχουν μελετήσει καλά το πρόβλημα και, αν το μελετήσουν, θα πάρουν πίσω τα λόγια τους».

Ερωτηθείς για το θέμα των ιεραρχών οι οποίοι φέρονται να έχουν πλουτίσει και να χρηματίζονται, ο κ. Ιγνάτιος τόνισε πως εάν υπάρχει οποιαδήποτε περίπτωση ιεράρχη, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα με έλεγχο και διαφάνεια, «χωρίς ανθρωποθυσίες» όπως είπε χαρακτηριστικά. Η συντριπτική πλειονότητα, όμως, υποστήριξε πως δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και ζήτησε να σταματήσουν οι διαρροές και η καχυποψία. Όπως τόνισε όμως ο κ. Ιγνάτιος, δεν πρέπει να εξισώνονται οι πάντες και να υπάρχει γενίκευση. «Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, είναι ηθικό», κατέληξε

O ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες με τον κ. Ιγνάτιο, ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν επιθυμεί να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου