ΤΟΠΙΚΑ

Με στόχο την καλή πορεία ξεκίνησε προετοιμασία η Νίκη

με-στόχο-την-καλή-πορεία-ξεκίνησε-προε-851206

Με αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης στο βοηθητικό του Παντελής Μαγουλάς, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ουσιαστικά πάντως μόλις δυο είναι τα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς οι υπόλοιποι «νέοι» προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, ενώ έξι παίκτες έμειναν από πέρυσι.
Η Νίκη φέτος ποντάρει σε παιδιά από τις ακαδημίες της και στόχος είναι η καλή πορεία στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Κοσμάτο: «Αυτή η ομάδα είναι ένα συνονθύλευμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε αρμονικά τους καινούριους με τους παλιούς παίκτες. Κάποιοι από τους πιτσιρικάδες που προωθήθηκαν στο ανδρικό τμήμα, πιστεύω οτι θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα. Στόχος μας είναι η καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να μιλάμε αυτή την στιγμή για πρωταθλητισμό. Για δυο εβδομάδες θα κάνουμε διπλές προπονήσεις, το πρωί στο γήπεδο και το απόγευμα τρέξιμο, ενώ στη συνέχεια από την τρίτη εβδομάδα θα αρχίσουμε να δίνουμε φιλικά παιχνίδια. Αυτή την στιγμή μας λείπουν ένας πλέιμεηκερ και ένας ψηλός. Για τον δεύτερο κάνουμε προσπάθειες να συμφωνήσουμε να ενισχύσει την ομάδα ο Γιάννης Κατώγιας».
Χθες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας πήραν μέρος 17 καλαθοσφαιριστές, ενώ ήταν παρών, αλλά λόγω τραυματισμού δεν έκανε προπόνηση ο Κώστας Κυλεριώτης. Από όλους αυτούς, σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα «κοπούν» κάποιοι, ώστε να μείνει ένας κορμός 16 παικτών. Οι καλαθοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στην χθεσινή «πρώτη» της ομάδας είναι οι: Κώστας Κυλεριώτης (παρακολούθησε με πολιτικά την προπόνηση καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό), Κώστας Αγκρής, Θανάσης Κουτίνας, Γιώργος Παρασκευάς, Νίκος Τοπούζης, Λευτέρης Στάμος, που παρέμειναν από τον περσινό «κορμό», τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα ο Σπύρος Κατσαφούρης που επιστρέφει στη Νίκη μετά από αρκετά χρόνια και ο Μιχάλης Σαράντης που πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Ιωνα, ο νεαρός Μιχάλης Χιώτης από τους Νέους Αθλητές, όπως και οι πιτσιρικάδες που προωθήθηκαν από το παιδικό τμήμα και συγκεκριμένα οι Γιώργος Μαυρογιάννης, Παναγιώτης Παπούλιας, Αντώνης Χρηστομάνος, Αρης Σμυρλής, Κωνσταντίνος Λωρίτης, Σοφοκλής Κόττας, Σάββας Καραμαλής, Μανώλης Αναγνωστόπουλος και Κώστας Μανωλόπουλος.
Συνεργάτης του Γιώργου Κοσμάτου είναι ο Απόστολος Καραμανώλης, που βρισκόταν και πέρυσι στο τεχνικό τιμ των κυανολεύκων. Εν τω μεταξύ αύριο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη η κλήρωση των Βορείων Ομίλων του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου