Δικαστική μάχη Ν. Αγγελάρα - Θαν. Χαρμάνη

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-22, 09:39:56
Από αριστερά διακρίνονται οι διάδικοι Νικόλαος Αγγελάρας και Θανάσης Χαρμάνης
Δικαστική μάχη Ν. Αγγελάρα - Θαν. Χαρμάνη

Στα δικαστήρια λύνουν τις διαφορές τους δύο πολύ γνωστοί δικηγόροι του Βόλου, μετά από κόντρα για τη διαχείριση της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου. Πρόκειται για τον Νικόλαο Αγγελάρα πρώην πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τον Θανάση Χαρμάνη, που πρόσφατα χειρίστηκε την υπόθεση με τον φόνο της Καρολάιν εκπροσωπώντας την οικογένεια του θύματος.

Οι δύο άνδρες ήρθαν σε σφοδρή αντιπαράθεση στη θητεία του κ. Χαρμάνη στο τιμόνι της Εξωραϊστικής Λέσχης, με τον κ. Χαρμάνη να υποβάλει μήνυση κατά του πρώτου για εξύβριση κατ’ εξακολούθηση και συκοφαντική δυσφήμηση τον Μάρτιο του 2017.

Μετά από σειρά αναβολών η δίκη ξεκίνησε χθες αργά το μεσημέρι με την εξέταση του κ. Χαρμάνη ως μάρτυρα κατηγορίας, με πολλούς δικηγόρους να παρακολουθούν, ενώ πρέπει να επισημανθεί ότι την υπεράσπιση του κ. Αγγελάρα έχει αναλάβει ο εξίσου επιφανής νομικός Γιώργος Σινέλης.

Ο πρώην πρόεδρος της ιστορικής Λέσχης υπεραμύνθηκε του έργου του στο τιμόνι της διοίκησης και τόνισε ότι όταν ο ίδιος αποχώρησε τον Μάρτιο του 2020 η Εξωραϊστική είχε έσοδα χιλιάδων ευρώ από την αξιοποίηση των ακινήτων της και όλοι οι εργαζόμενοι ήταν ασφαλισμένοι».

Ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Σινέλης συνέχιζε τις ερωτήσεις μέχρι τη διακοπή της δίκης και επισήμανε στο δικαστήριο ότι ο μόνος λόγος που ο κ. Αγγελάρας, ο οποίος συμμετείχε ως μέλος στην Επιτροπή Αξιοποίησης Ακινήτων της Λέσχης, έκανε επανάσταση ήταν ότι διαφωνούσε με τον τρόπο λειτουργίας της Λέσχης, με ανασφάλιστο εργαζόμενο, εκδηλώσεις χωρίς παραστατικά, όπως είπε, μία Λέσχη που δεν γνώριζε τι σημαίνει νομιμότητα.

Από την πλευρά του ο κ. Χαρμάνης ανταπάντησε ότι έγινε έλεγχος και από το ΙΚΑ και από την Εφορία και δεν βρέθηκε τίποτα. «Η Λέσχη κατά τη θητεία μου πήγαινε πάρα πολύ καλά. Είχε 180 μέλη όταν αποχώρησα, από 40 που βρήκα. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει», σημείωσε.

Με το πέρας του ωραρίου η δίκη διακόπηκε τελικά για τις 4 Οκτωβρίου, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να προτρέπει τους διάδικους να σκεφτούν και οι δύο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

«Δεν χαίρεται κανείς με αυτήν την υπόθεση. Σκεφτείτε και οι δύο με άλλες διαθέσεις, είναι η ευχή του δικαστηρίου. Δεν μας αρέσουν αυτά που γίνονται εδώ μέσα», επανέλαβε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Κ.Μ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=