Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους από τον ΣΒΕΘ

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-23, 12:26:20
Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους από τον ΣΒΕΘ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΒΕΘ) στο πλαίσιο του «Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις του ΟΑΕΔ έτους 2022», προτίθεται να διοργανώσει

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ υλοποιούμενα από φορείς εκπροσώπησης εργοδοτών για εργαζομένους προτίθεται ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών να διοργανώσει στο πλαίσιο του «Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις του ΟΑΕΔ έτους 2022».

Τα προγράμματα θα αφορούν σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε μικρές επιχειρήσεις, που απασχολούν από 1-49 εργαζόμενους και θα είναι διάρκειας 40 ωρών.

Οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν στα προγράμματα επιδοτούνται με 200€ για τις 40 ώρες κατάρτισης. Ο αριθμός των εκπαιδευομένων έχει περιοριστεί στα 25 άτομα ανά τμήμα ενώ θα τηρούνται όλες οι υγειονομικές συστάσεις για την προφύλαξη όλων.

Για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα ΛΑΕΚ 1-49 θα πρέπει να προσκομίσουν στον ΣΘΕΒ τα παρακάτω δικαιολογητικά:

-Δήλωση συμμετοχής και έγγραφο GDPR, τα οποία μπορούν να λάβουν από τα γραφεία του ΣΘΕΒ

-Φωτοαντίγραφο διπλής όψης της αστυνομικής ταυτότητας

-Νόμιμο παραστατικό της αρμόδιας ΔΟΥ για τη διασταύρωση του ΑΦΜ

-Φωτοαντίγραφο της σελίδας του βιβλιαρίου του ΙΚΑ για τη διασταύρωση του ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΙΚΑ και του ΑΜΚΑ

-Φωτοαντίγραφο της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου καταθέσεων όπου θα φαίνεται καθαρά ο αριθμός λογαριασμού (ΙΒΑΝ) στην τράπεζα με πρώτο ή μοναδικό όνομα του καταρτιζόμενου

-Τίτλο σπουδών

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και καταθέσεις δικαιολογητικών έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο κ. Ασσυχίδη Αλέξανδρο, τηλ. 2410555507.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=