ΤΟΠΙΚΑ

Δίνει το παρών το Επιμελητήριο Μαγνησίας στις Ημέρες Καριέρας της Δ.ΥΠ.Α

δίνει-το-παρών-το-επιμελητήριο-μαγνησ-892548

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Ημέρες Καριέρας που διοργανώνονται από τη ΔΥ.ΠΑ πραγματοποιείται στο Βόλο την Παρασκευή 1 Ιουλίου, η 7η Ημέρα Καριέρας στο Ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA. Η διοργάνωση αυτή έχει ως στόχο την εξωστρέφεια για την αποτελεσματική σύζευξη των αναγκών της αγοράς με το διαθέσιμο εργατικό δυναμικό.

Άμεσος στόχος της εκδήλωσης είναι η συλλογή αρκετών προσφερόμενων θέσεων εργασίας, η βέλτιστη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας, ενώ απώτερη φιλοδοξία του ΚΠΑ2 Βόλου αποτελεί η εδραίωση μίας ουσιαστικής συνεργασίας με τις επιχειρήσεις του Νομού Μαγνησίας.

Στις εκδηλώσεις για τις Ημέρες Καριέρας θα συμμετέχουν επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που θα συμβάλλουν σημαντικά στην στην επίτευξη των στόχων των ημερών, ενώ βασική επιδίωξη της ΔΥΠΑ είναι να καταστεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας βασικός συνεργάτης του φορέα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΠΑ 2 Βόλου «η συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι απολύτως δωρεάν, θα δημιουργηθεί ειδικό περίπτερο με τραπέζι, καθίσματα και πλάτη με εικαστική απεικόνιση του λογοτύπου της επιχείρησης, θα δοθεί δυνατότητα διανομής προωθητικού υλικού και giftsbags ενώ θα υπάρχει παροχή νερού, καφέ και σνακ. Με την συμμετοχή τους, οι επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα άμεσης επαφής με τους αναζητούντες εργασία, δυνατότητα διενέργειας συνεντεύξεων και συγκέντρωσης βιογραφικών. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ενημερώσουν για την συμμετοχή τους εντός προθεσμίας που θα κοινοποιηθεί, προσδιορίζοντας τον αριθμό κενών θέσεων εργασίας και τις ειδικότητες που αναζητούν, καθώς και πληροφοριακά στοιχεία που επίσης θα σας προσδιοριστούν (όπως επωνυμία, αντικείμενο δραστηριότητας, στοιχεία υπευθύνου, στοιχεία εκπροσώπων, επισύναψη του λογότυπου κλπ). Θεωρούμε πως η εκ μέρους σας ενημέρωση των επιχειρήσεων εποπτείας σας, δεν θα συμβάλει μόνο στην προσπάθεια για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης και στην εδραίωση μιας σταθερής σχέσης συνεργασίας με το ΚΠΑ 2 Βόλου, αλλά πολύ περισσότερο θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν, στοχεύοντας στην εύρεση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού».

Στον δίαυλο επικοινωνίας που επιχειρείται μεταξύ Επιμελητηρίου Μαγνησίας και Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, ώστε να τονωθεί η σύζευξη μεταξύ προσφοράς και ζήτησης εργασίας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Θεωρούμε χρέος μας -ειδικά σε αυτές τις δύσκολες περιόδους- να ενισχύσουμε ως Επιμελητήριο Μαγνησίας τέτοιες δράσεις που απώτερο σκοπό έχουν την παρουσίαση νέων θέσεων εργασίας που μπορούν νακαλυφθούν από τα μέλη μας που πλέον, στοχευμένα μπορούν να απευθυνθούν στις Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ γι’ αυτό. Στόχος μας είναι να γίνουν θεσμός και να αναπτυχθεί μία αλληλεπίδραση μεταξύ ΟΑΕΔ και Επιμελητηρίου Μαγνησίας που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει. Καλώ τα μέλη μας και γενικά τους επιχειρηματίες του Νομού να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, ώστε να δημιουργηθεί η βάση για μία παραγωγική και δημιουργική συνεργασία στο απώτερο μέλλον».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου