Πόρτα - πόρτα επισκέψεις στα σχολεία

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-14, 11:45:49
Από τις επισκέψεις στα δημοτικά σχολεία Αγριάς και Κάτω Λεχωνίων
Πόρτα - πόρτα επισκέψεις στα σχολεία

Επισκέψεις πόρτα - πόρτα στα σχολεία της περιφέρειας του Δήμου Βόλου άρχισαν κλιμάκια της διεύθυνσης Παιδείας, προκειμένου να καταγραφούν τυχόν προβλήματα και να δρομολογηθούν παρεμβάσεις.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Παιδείας, Δέσποινα Κότογλου, οι επισκέψεις σε κάθε ένα από τα σχολεία των δημοτικών ενοτήτων ξεχωριστά γίνονται για να καταγραφούν οι όποιες ελλείψεις και τα προβλήματα, να ιεραρχηθούν και με τη λήξη της σχολικής χρονιάς να αρχίσουν παρεμβάσεις, προκειμένου το νέο σχολικό έτος να ξεκινήσει με τις λιγότερες κατά το δυνατό ελλείψεις.

Τις προηγούμενες ημέρες, η κ. Κότογλου, συνοδευόμενη από την πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου, Νατάσσα Μορφογιάννη και τον αντιπρόεδρο Ζαφείρη Δασκαλόπουλο, επισκέφθηκε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία στην περιοχή της Αγριάς, στα Ανω και Κάτω Λεχώνια.

Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ήταν το κυριότερο αίτημα που κατέθεσαν εκπαιδευτικοί, αλλά και παρεμβάσεις σε κάγκελα και μονώσεις. Ολα τα αιτήματα καταγράφονται και ιεραρχούνται από κοινού με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου, προκειμένου να αρχίσουν άμεσα το καλοκαίρι, με το κλείσιμο των σχολείων, παρεμβάσεις κατά προτεραιότητα.

Προς το παρόν, με έξοδα της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Βόλου, έχει ανατεθεί σε εξωτερικό συνεργάτη η κοπή χόρτων σε προαύλια σχολικών κτιρίων, καθώς άρχισαν ήδη «φουντώνουν» λόγω των καιρικών συνθηκών.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=