Διανομείς των ΕΛΤΑ Βόλου μοιράζουν έντυπα «Καλό Πάσχα 2021»!

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-05, 09:55:16
Διανομείς των ΕΛΤΑ Βόλου μοιράζουν  έντυπα «Καλό Πάσχα 2021»!

Εντυπα και περιοδικές εκδόσεις, στα πρωτοσέλιδα των οποίων φιλοξενούνται ευχές για «Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα» για το… 2021, μοιράζουν αυτή την περίοδο σε συνδρομητές στον Βόλο διανομείς των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Η επίδοση των εντύπων εκκρεμεί από τον περασμένο Απρίλιο και μόλις αυτές τις ημέρες, με την αλλαγή του χρόνου, αρχίζουν να φθάνουν στα γραμματοκιβώτια των παραληπτών.

Τα ετεροχρονισμένα έντυπα που βρήκαν στα γραμματοκιβώτιά τους Βολιώτες, αποδεικνύουν την καθυστέρηση στην επίδοση της αλληλογραφίας που παρατηρείται ιδίως στο κέντρο του Βόλου, μετά την αποδιοργάνωση της υπηρεσίας. Αγανακτισμένοι συνδρομητές με τα έντυπα στο χέρι διαμαρτυρήθηκαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, για την παραλαβή της αλληλογραφίας τους με καθυστέρηση εννέα μηνών!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα ΕΛ.ΤΑ. Βόλου άρχισε πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Μάρτιο του 2021, οπότε και εφαρμόστηκε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Το κεντρικό τμήμα διανομής των ΕΛ.ΤΑ. στην πόλη έμεινε με το μισό προσωπικό, αφού από το σύνολο των 30 διανομέων, οι 15 αποχώρησαν.

Εκτοτε άρχισαν σοβαρότατα προβλήματα στην επίδοση της αλληλογραφίας, με αρκετούς Βολιώτες να μην παραλαμβάνουν επί μήνες λογαριασμούς ΔΕΚΟ και να κινδυνεύουν με διακοπές των συνδέσεών τους.

Οι προσλήψεις που ακολούθησαν, έγιναν με το σταγονόμετρο. Ενας διανομέας στο τέλος Μαρτίου, άλλος ένας τέλος Απριλίου, δύο μέσα στο Μάιο και ένας ακόμη μέσα στον Ιούνιο. Η δύναμη της διανομής αυξήθηκε στα 20 άτομα και πάλι όμως δεν αρκεί για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν. Τέσσερις επιπλέον συμβασιούχοι, ενίσχυσαν την υπηρεσία όταν τα ΕΛ.ΤΑ. ανέλαβαν το περασμένο φθινόπωρο μέσω διαγωνισμού του Δήμου Βόλου την επίδοση 20.000 συστημένων ειδοποιητηρίων.

Οι τέσσερις συμβασιούχοι παραμένουν στην υπηρεσία ωστόσο η κατάσταση δεν έχει ακόμη διορθωθεί. Αλληλογραφία συνεχίζει να λιμνάζει στο κεντρικό γραφείο και η διανομή της γίνεται με σοβαρή καθυστέρηση.

Η κατάσταση δείχνει να είναι καλύτερη στα περίχωρα, μέσα όμως στο κέντρο της πόλης, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον Ιανουάριο που διανύουμε, διανέμεται η αλληλογραφία του περασμένου Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου(!) ενώ δευτερεύοντα έντυπα, όπως τα πασχαλινά εκκρεμούν από τον περασμένο Απρίλιο!

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=