«Διαστρεβλώνουν και αποσιωπούν το πρόβλημα με τα ΜΑΠ»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-18, 08:11:31
«Διαστρεβλώνουν και αποσιωπούν το πρόβλημα με τα ΜΑΠ»

Καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας - Επίθεση και κατά της ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας

Σε καταγγελία κατά του Δήμου Βόλου για διαστρέβλωση, αποσιώπηση και ελαχιστοποίηση του υπαρκτού προβλήματος με τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) προχώρησε χθες ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.

Σε ανακοίνωσή του με την οποία καλεί τα μέλη του να υπερασπιστούν συντονισμένα τα δίκαια δικαιώματά τους, σημειώνει ότι «οι καταστάσεις που ζήσαμε για πολλοστή φορά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με τα συνεχόμενα «τεχνικά προβλήματα» του μικροφώνου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του γενικού γραμματέα του Συλλόγου μας Γιώργου Μαγιάκου, τις φωνασκίες και τη γενικότερη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την άρνησή τους για συνομιλία και πολύ περισσότερο για συνεργασία με τους εργαζόμενους στον Δήμο Βόλου, ακόμη και σε θέματα όπως η ασφάλεια και η υγεία».

Ακόμη, επισημαίνει ότι «δυστυχώς ο ίδιος ο δήμαρχος Βόλου απάντησε ότι δεν συμφωνεί να πάρουμε τα ΜΑΠ του 2020 σε χρήμα, παρ’ όλο που το προβλέπει η νομοθεσία» και αναμένοντας τις αποφάσεις των υπόλοιπων δημοτικών συμβουλίων της Μαγνησίας επιφυλάσσεται για την όποια συνέχεια του πολύ σοβαρού, όπως λέει, αυτού θέματος.

Ακόμη, καταγγέλλει τη στάση της ΔΑΣ, η οποία, όπως λέει, «την επόμενη ημέρα του συμβουλίου το μοναδικό που βρήκε να βγάλει ως ανακοίνωση είναι ...η λειτουργία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και όχι η άρνηση της Δ. Αρχής Βόλου να δώσει όλα αυτά που δικαιούνται οι εργαζόμενοι».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=