Αναφορά στην Βουλή της Αικατερίνης Παπανάτσιου για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-15, 19:26:12
Αικατερίνη Παπανάτσιου
Αναφορά στην Βουλή της Αικατερίνης Παπανάτσιου για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης

Σε αναφορά στην Βουλή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, προχώρησε η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, Αικατερίνη Παπανάτσιου για την αναστολή του Δημοτικού Σχολείου Μακρυρράχης.

Πιο συγκεκριμένα, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ως αναφορά την κοινή επιστολή της κοινότητας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μακρυρράχης που στάλθηκε προς τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στις 13-9-2021 σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Η επιστολή αναφέρει ότι η αναστολή της σχολικής μονάδας έγινε χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή επίσημη ενημέρωση, με αποτέλεσμα μαθητές και γονείς να προσέλθουν για τον καθιερωμένο αγιασμό την Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη. 

Παράλληλα, στην επιστολή που κατατέθηκε στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναφέρεται ότι οι εγγραφές των μαθητών έγιναν κανονικά στην λήξη της περσινής χρονιάς ενώ και στο σχολείο παραδόθηκαν βιβλία και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. 

Τέλος, στην αναφορά της η Αικατερίνη Παπανάτσιου ζητάει την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας όσον αφορά την λειτουργία του σχολείου. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=