ΤΟΠΙΚΑ

Ονοματοδοσία στην Αργαλαστή

ονοματοδοσία-στην-αργαλαστή-504990

Τιμής ένεκεν στη μνήμη του πρώην αντιδημάρχου Θεόδωρου Βαλασά

Το όνομα του Θεόδωρου Βαλασά, τέως αντιδημάρχου Αργαλαστής, θα δοθεί, τιμής ένεκεν, σε δρόμο στο χωριό. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Νοτίου Πηλίου, στη συνεδρίαση τη 14η Ιουλίου, στη μνήμη του τέως αντιδημάρχου, που άφησε τη σφραγίδα του στην περιοχή.

Ο Θεόδωρος Βαλασάς, που γεννήθηκε το 1943 και έφυγε από τη ζωή το 2019, διετέλεσε αντιδήμαρχος Αργαλαστής για δύο τετραετίες και δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Αργαλαστής.

Ως αντιδήμαρχος εργάστηκε με σθένος και μεράκι στους τομείς καθαριότητας, προστασίας του περιβάλλοντος, οδοποιίας και ύδρευσης.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Μαρίνα Βαλασά, στις 25/9/2020 προσέφερε τιμητικά διπλώματα και χρηματικά έπαθλα στους εργαζόμενους του κλάδου καθαριότητας του Δήμου Νοτίου Πηλίου, που κατάγονται από την Αργαλαστή. Η προσφορά θα επαναληφθεί και φέτος.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η κ. Βαλασά εξέφρασε τα αισθήματα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης που τη διακατέχουν, διότι θα υπάρχει η οδός Θεόδωρου Βαλασά στον τόπο που γεννήθηκε, εργάστηκε και τόσο πολύ αγάπησε ο σύζυγός της.

Παράλληλα, διατυπώνει θερμές ευχαριστίες «από τα βάθη της καρδιάς της», όπως υπογραμμίζει, «στο τοπικό συμβούλιο Αργαλαστής, το δημοτικό συμβούλιο Νοτίου Πηλίου, τον δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό, όλους τους δημοτικούς συμβούλους και όλους τους φίλους και συναδέλφους του Θεόδωρου Βαλασά για την καλή τους θέληση και συνεργασία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου