ΤΟΠΙΚΑ

Πυρά Παπατόλια για την ανόρυξη νέας γεώτρησης στο Αερινό

πυρά-παπατόλια-για-την-ανόρυξη-νέας-γε-505141

Επικρίνει ΔΕΥΑΡΦ για λήψη αποφάσεων ερήμην του διοικητικού συμβουλίου

Επίθεση στη δημοτική αρχή εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Αποστόλης Παπατόλιας με αφορμή τη λήψη απόφασης για την ανόρυξη νέας γεώτρησης στο δημοτικό διαμέρισμα Αερινού.

Ο κ. Παπατόλιας κάνει λόγο για αδιαφανή λειτουργία της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης και υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην του διοικητικού συμβουλίου.

Ειδικότερα σε ανάρτησή του στα social media ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης αναφέρει: «Λαμβάνουμε μήνυμα για δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡΦ μια ώρα πριν πάρουν τις αποφάσεις που έχουν ήδη πάρει.

Ο κ. Νασίκας και ο πρόεδρος κ. Κορώνας κρύβονται συστηματικά πίσω από την πανδημία για να κρύψουν την κακοδιαχείριση στην χρεοκοπημένη ΔΕΥΑΡΦ. Καμία απολύτως ενημέρωση καμία απολύτως συνεδρίαση έστω και με τηλεδιάσκεψη για να ενημερώσουν το σώμα για την κατάσταση της επιχείρησης.

Την ώρα που το γεωτρύπανο βρίσκεται από το πρωί στο Αερινό, δεν έχουμε καμία ενημέρωση δεν έχει παρθεί καμία επίσημη απόφαση για τη γεώτρηση. Η αδιαφάνεια είναι κύρια χαρακτηριστικά της διοίκησης του διδύμου Νασίκα – Κορώνα. Έχουν επιλέξει να βάζουν τους υπαλλήλους να μας παίρνουν τηλέφωνα και να μας ρωτούν: «Έχεις να πεις κάτι»; Σαν τι να πούμε δηλαδή και για ποιο θέμα χωρίς καμία θεσμική ενημέρωση κύριοι;

Παραλάβατε μια τακτοποιημένη επιχείρηση με απόθεμα από την δημοτική αρχή της κ. Λαΐτσου και δεν έχετε το θάρρος να δώσετε οικονομικά στοιχεία ούτε στα μέλη του Δ.Σ. 7 ολόκληρα χρόνια με αδιαφάνεια, απευθείας αναθέσεις και κακοδιαχείριση. Η διοίκηση Νασίκα – Κορώνα συνιστά θεσμική εκτροπή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου