Ανάδοχος για τον δρόμο Βένετο – Κουλούρι

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-22, 07:30:14
Ανάδοχος για τον δρόμο Βένετο – Κουλούρι

Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Συντήρηση και βελτίωση οδού Βένετο - Κουλούρι», στην Π.Ε. Μαγνησίας, μετά την ανάδειξη αναδόχου.

«Το έργο είναι προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και διασφαλίζει την οδική ασφάλεια στον δρόμο από τον οικισμό του Βένετου μέχρι την παραλία Κουλούρι, σε μήκος 2,2 χιλιομέτρων», όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Σύμφωνα με τη μελέτη, η νέα χάραξη ακολουθεί τον «διάδρομο» της υφισταμένης οδού με την οποία ταυτίζεται οριζοντιογραφικά κατά τμήματα, ενώ σε άλλα βελτιώνει την υφισταμένη χάραξη. Θα γίνει διαπλάτυνση έτσι ώστε το μέσο πλάτος του οδοστρώματος να είναι 5,00 μέτρα.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, ικανοποιούμε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, με έργα που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας στις μετακινήσεις των ανθρώπων, βελτιώνουν την καθημερινότητα και παράλληλα συντηρούν θέσεις εργασίας και τονώνουν την πραγματική οικονομία», πρόσθεσε επίσης ο περιφερειάρχης.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=