Χρ. Μπουκώρος: Αποχαιρετούμε σήμερα τη Μαριγούλα Πώποτα, μία πραγματική Κυρία του Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-05, 19:56:45
Χρ. Μπουκώρος: Αποχαιρετούμε σήμερα τη Μαριγούλα Πώποτα, μία πραγματική Κυρία του Βόλου

Συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο της Μαριγούλας Πώποτα εξέδωσε ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος αναφέρει:

«Με ειλικρινή σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση αποχαιρετώ σήμερα την Μαριγούλα Αργυρίου – Πώποτα. Μια φωτεινή προσωπικότητα, γνωστή στην κοινωνία του Βόλου για το περίσσευμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους της.

Είχα την τύχη να την γνωρίσω αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, προ πολλών ετών. Στάθηκε δίπλα μας σαν δεύτερη μητέρα και υπήρξε συμπαραστάτης στην κάθε δυσκολία που ανέκυπτε.

Θα μου μείνει αξέχαστη η ψυχραιμία και η μεγαλοσύνη καρδιάς που αντιμετώπιζε τα πράγματα και τους ανθρώπους και η διαρκής εμψύχωση που πρόσφερε σε όσους ήταν γύρω της. Περήφανη, χαλκέντερη και πνευματικά διαυγής μέχρι την τελευταία στιγμή της.

Αποχαιρετούμε σήμερα μια πραγματική Κυρία, η οποία διακρίθηκε για το μεγαλείο της ψυχής της και την αγάπη για τον τόπο της.

Είμαι βέβαιος ότι πλέον στην αγκαλιά του Θεού και του πολυαγαπημένου της Αλέκου θα μας παρατηρεί όλους με έκδηλη ικανοποίηση και εκείνο το άσβεστο και γνήσιο χαμόγελό της.

Εγκάρδια συλλυπητήρια στον γιο της Γιώργο, εκδότη της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, στα παιδιά της Κώστα, Σοφοκλή και Κατερίνα και στα εγγόνια της».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=