Πρώην σύζυγοι στον Βόλο αλληλομηνύθηκαν

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-18, 12:42:16
Πρώην σύζυγοι στον Βόλο αλληλομηνύθηκαν

 Ο άντρας πήγε να πάρει τα παιδιά για Σαββατοκύριακο και φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος της πρώην γυναίκας του 

Αλληλομηνύθηκαν πρώην σύζυγοι στον Βόλο, όταν χθες, ο πατέρας πήγε να πάρει τα παιδιά από το σπίτι όπου διαμένουν μαζί με τη μητέρα τους και εκείνα δεν τον ακολούθησαν.

Ο 47χρονος πατέρας πήγε χθες περίπου στις 10 το πρωί στο σπίτι της πρώην συζύγου του για να πάρει τα παιδιά μαζί του για το Σαββατοκύριακο, όπως προβλέπεται από δικαστική απόφαση, μετά το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού.

Η 42χρονη σύζυγος εμφανίστηκε στην εξώπορτα και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να τον ακολουθήσουν. Ο πατέρας τότε φαίνεται να βγήκε εκτός εαυτού. Κατηγόρησε την πρώην γυναίκα του ότι ευθύνεται για την απομάκρυνση των παιδιών του από τον ίδιο.

Ο καβγάς μεταξύ του πρώην ζευγαριού, φαίνεται να βγήκε εκτός ορίων. Η 42χρονη ισχυρίζεται ότι άσκησε σε βάρος της ενδοοικογενειακή βία και ότι την εξύβρισε.

Οι δυο τους αλληλομηνύθηκαν. Ο 47χρονος κατέθεσε σε βάρος της πρώην συζύγου μήνυση για παραβίαση δικαστικής απόφασης και η 42χρονη μήνυσε τον πρώην σύζυγό της για ψευδή καταμήνυση, ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=