ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτισσα πήρε το μεταπτυχιακό της με άριστα

βολιώτισσα-πήρε-το-μεταπτυχιακό-της-μ-643211

Στο πρόγραμμα του Τμήματος Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ελαβε το δίπλωμα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με 9,58.

Πρώτη σε βαθμολογία ήρθε στο πρόγραμμα Ειδικές Σπουδές στον Χωρικό Σχεδιασμό ,αλλά και σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος η Βολιώτισσα απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ερση Ζαφειρίου, η οποία ορκίστηκε χθες στην τελετή του Τμήματος Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, που διοργανώθηκε διαδικτυακά για συνολικά 30 απόφοιτους και φοιτητές.

Η Ερση είδε τις προσπάθειές της να δικαιώνονται, καθώς επιβραβεύτηκε με άριστα και δικαιώθηκε, διότι τα προβλήματα από την πανδημία δεν την πτόησαν και η παράλληλη εργασία της σε τεχνικό γραφείο δεν έφερε «εκπτώσεις» στις επιδιώξεις και τους στόχους της.

Χθες έδωσε πρώτη τον όρκο ότι θα διάγει ζωή με τις αρχές της αρετής, της δικαιοσύνης και της τιμιότητας και ότι θα καταστήσει τον εαυτό της πρότυπο.

«Θα τηρώ στη ζωή μου με πίστη και ακρίβεια όσα διδάχτηκα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και θα τα μεταδίδω σε άλλους», είπε.

Στην τελετή οι οικείοι τη θαύμασαν με συγκίνηση παρά το γεγονός ότι διοργανώθηκε διαδικτυακά λόγω της πανδημίας.

Η ίδια δηλώνει ότι θα συνεχίσει και περαιτέρω τις σπουδές της με διδακτορικό τίτλο σπουδών. Η διπλωματική της εργασία ήταν «Η διαεπιστημονικότητα των χωρικών εργαλείων στην πολυπλοκότητα των κινδύνων και καταστροφών» και δούλεψε πάνω στον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» και τις συνέπειες στη Θεσσαλία και τη Μαγνησία. Η ίδια περιγράφει ότι τον πρώτο ακαδημαϊκό χρόνο ήταν μέλος πολύ ωραίας ομάδας, η οποία δυστυχώς στη συνέχεια έχασε την επαφή της λόγω της υγειονομικής κρίσης και δούλευε διαδικτυακά.

«Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που παρακολούθησα και συμμετείχα, ήταν εξαιρετικής ποιότητας και από την άποψη των διδασκόντων και όλων όσοι είχαν να προσφέρουν, αλλά και από την άποψη του ίδιου του περιεχομένου του προγράμματος.

Το Τμήμα Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και οι υπόλοιπες σχολές δείχνουν ανθρώπινο πρόσωπο και αυτό μπορεί να δρα ευεργετικά στους φοιτητές, πολλοί από τους οποίους έρχονται για να το παρακολουθήσουν από άλλες πόλεις.

Το εκπαιδευτικό επίπεδο και η ποιότητα των σπουδών στο Πανεπιστήμιο είναι πολύ υψηλά. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση οι φοιτητές μπορούν πραγματικά να ανθίσουν, γιατί υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να λειτουργήσουν ως αρωγοί και να τους βοηθήσουν να ανοίξουν τα φτερά τους», αναφέρει η ίδια.

Την ορκωμοσία τέλεσαν ο διευθυντής του Τμήματος Παντελής Σκάγιαννης, ο πρόεδρος του Τμήματος Σεραφείμ Πολύζος, ο κοσμήτορας της σχολής Γιώργος Σταμπουλής και οι διευθυντές των υπόλοιπων προγραμμάτων.

Τελετές ορκωμοσίας στη Σχολή Επιστημών Υγείας

Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν με διαδικτυακή σύνδεση στην πλατφόρμα e-presence και σεlive-streaming οι τελετές ορκωμοσίας των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών αποφοίτων των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών Υγείας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 18:30 θα γίνει η ορκωμοσία των αποφοίτων προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών Τμήματος Ιατρικής – Ομάδα Α’ και στις 20:00 η ορκωμοσία των αποφοίτων προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών Τμήματος Ιατρικής- Ομάδα Β’.

Μεθαύριο Πέμπτη 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν στις 18:30 και στις 19:30 αντίστοιχα οι ορκωμοσίες των αποφοίτων προπτυχιακών σπουδών Τμήματος Κτηνιατρικής και Νοσηλευτικής, ενώ την Παρασκευή στις 18:30 των σχετικών προγραμμάτων του Τμήματος Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας και στις 20:00 του προπτυχιακού προγράμματος του Τμήματος Ιατρικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου