Προβολή του Αεροδρομίου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-11, 15:24:51
Προβολή του Αεροδρομίου

Παρουσία στη διεθνή τουριστική έκθεση των Βρυξελλών

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Salon des Vacanses», που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από 2 έως 6 Φεβρουαρίου, συμμετείχε ο Δήμος Βόλου με περίπτερο εντός του ενιαίου χώρου του ΕΟΤ, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος προβολής έτους 2012.

Το περίπτερο του Δήμου Βόλου κατακλύστηκε από επισκέπτες, με το Δήμο να προβάλλει δυναμικά στη βελγική αγορά τη νέα τουριστική ταυτότητα της μείζονος πόλης, δηλαδή τις ασύγκριτες φυσικές ομορφιές του Βόλου και του Πηλίου, τις μυθολογικές παραδόσεις, τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο, αλλά και τη σύγχρονη φυσιογνωμία της περιοχής με υποδομές που αποτελούν «εργαλεία» για την ανάπτυξη του τουρισμού, όπως το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Συγκεκριμένα, επιχειρήθηκε στοχευμένη δράση προβολής του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου, με αφορμή και την επανέναρξη της αεροπορικής σύνδεσης με τις Βρυξέλλες μέσω της εταιρίας Ryanair, η οποία θα πραγματοποιεί πτήσεις από τις 25 Μαρτίου έως το τέλος Οκτωβρίου. Τη δράση προβολής της αεροπορικής σύνδεσης Βόλου - Βρυξελλών υποστήριξε δυναμικά η Δ/ντρια του ΕΟΤ στην βελγική πρωτεύουσα κ. Ελ. Σκαρβέλη έπειτα από συνεργασία με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου κ. Σ. Μπαρτζιώκα.

Να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να μετέχουν σε κλήρωση για τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων της Ryanair με δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής. Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5/2 παρουσία και του εκπροσώπου της Ryanair στην Κεντρική Ευρώπη κ. Jonathan Brisy. Επίσης, συμφωνήθηκε να γίνει καταχώρηση της περιοχής του Βόλου και του Πηλίου, χωρίς οικονομικό κόστος για το Δήμο, σε μεγάλη εφημερίδα του Βελγίου, με σκοπό την προβολή κυρίως του Αεροδρομίου.

Τον Δήμο Βόλου εκπροσώπησε στην τουριστική έκθεση των Βρυξελλών η κ. Μπαρτζιώκα και ο κ. Δ. Κουτσοδημήτρης, στέλεχος του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης, ενώ εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, προβάλλοντας το Βόλο και το Πήλιο σε άψογα γαλλικά, η κ. Άντα Λιάπη από το Βόλο η οποία βρέθηκε εκείνες τις ημέρες στις Βρυξέλλες καθώς και η Χριστίνα Μπλέτσα που είναι μόνιμη κάτοικος Βρυξελλών.

Όπως τόνισε η Πρόεδρος της Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου, «σε μια τόσο δύσκολη για τη χώρα μας περίοδο, στοχεύουμε στην προβολή του τόπου μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε οι Ευρωπαίοι να ξεπεράσουν τους δισταγμούς τους εξαιτίας της κρίσης που εξαπλώνεται στην Ευρώπη αλλά και εξαιτίας της αρνητικής ειδησεογραφίας για τη χώρα μας. Προσπαθούμε να πείσουμε τους εν δυνάμει επισκέπτες ότι η περιοχή μας είναι ένας προορισμός φιλόξενος, με πλούσια φυσική ομορφιά και πολιτισμό αλλά κυρίως ένας ασφαλής και ήσυχος προορισμός».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=