ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία από Häagen Dazs Cafe και Pleasures seaside cafe + more με την «Αλληλεγγύη»

εθελοντική-αιμοδοσία-από-haagen-dazs-cafe-και-pleasures-seaside-cafe-mo-375202

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου

14 Φεβρουαρίου ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Την ημέρα εκείνη όλοι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν με το σύντροφο τους και ανταλλάσουν δώρα… Μια εναλλακτική πρόταση εορτασμού του αγίου Βαλεντίνου έρχεται από τα καταστήματα Häagen Dazs Cafe και Pleasures seaside cafe + more σε συνεργασία με το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών του δήμου βόλου η ‘’Αλληλεγγύη ‘’ . Μας παροτρύνουν λοιπόν ,την ημέρα του εορτασμού της αγάπης να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες και να δώσουμε αίμα! Με τη κίνησή μας αυτή δείχνουμε πραγματική αγάπη στους ανθρώπους και χαρίζουμε κάτι που δε μπορεί να παραχθεί σε εργαστήρια, και μόνο ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει! Όλοι οι υγιείς άνθρωποι μπορούν να δώσουν αίμα και όλοι εμείς είμαστε οι πιθανοί δέκτες.

Λένε πως όταν μια καρδιά ερωτεύεται χτυπά πολύ δυνατά. Θέλεις και εσύ μια καρδιά να χτυπά χάρη σε σένα; Έλα να συμμετέχεις και εσύ σε αυτή τη προσπάθεια! Την ημέρα των ερωτευμένων, έλα να δώσουμε ελπίδα και ζωή σε έναν άνθρωπο! Κάτι ανέξοδο και πραγματικά πολύτιμο! Να χαρίσουμε κάτι ζεστό που περνάει κατευθείαν από τη καρδιές όλων μας! 13 -14 Φεβρουαρίου 11:00-16:00 στη παραλία του Βόλου θα υπάρχει μια κινητή μονάδα αιμοδοσίας και όσοι θέλουν θα μπορούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες! Αφιέρωσε και εσύ 10 λεπτά από το χρόνο σου και βοήθησε και άλλες καρδιές να χτυπούν ,να ερωτεύονται, να ελπίζουν, να ονειρεύονται!

Όλοι όσοι θα συμμετέχουν θα λάβουν κάρτα ‘’εθελοντή αιμοδότη’’ προκειμένου να δημιουργηθεί η τράπεζα αίματος των καταστημάτων ‘’ Häagen Dazs Cafe και Pleasures seaside cafe + more’’. Την τράπεζα αίματος αυτή θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι πελάτες, των καταστημάτων αυτών ,οι εργαζόμενοι και οι συγγενείς τους, και φυσικά οποιοσδήποτε συνάνθρωπος μας έχει ανάγκη για αίμα. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν να προσέλθουν τη Δευτέρα 13 και τη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στη παραλία του Βόλου έτσι ώστε να συγκεντρωθεί όσο γίνετε περισσότερο αίμα.

Η εκδήλωση αυτή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη πολύτιμη βοήθεια αρκετών ανθρώπων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, στο σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών του Δήμου Βόλου για την πολύτιμη ενίσχυση και τη συνεχή στήριξη του εγχειρήματος της αιμοδοσίας. Στο Λιμενικό ταμείο Βόλου που θα παρέχει άδεια για την είσοδο της κινητής μονάδας στη παραλία του Βόλου .Στα κορίτσια του ολυμπιακού βόλου που στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια, και φυσικά σ τον εκπρόσωπο της ΠΟΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) ,κύριο Απόστολο Πανταζώνα για τη συνολική προσφορά του στη διοργάνωση. Δίνουμε αίμα γιατί μας περισσεύει αγάπη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου