Το Rbooks θέλει να σε ξεναγήσει στην ψηφιακή του βιβλιοθήκη!

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-14, 12:34:02
Το Rbooks θέλει να σε ξεναγήσει στην ψηφιακή του βιβλιοθήκη!

Ανακάλυψε τη νέα εμπειρία  της ψηφιακής ανάγνωσης και δημιούργησε τη νέα καθημερινή σου συνήθεια! To Rbooks σήμερα είναι online!

Το Rbooks αποτελεί μία Καινοτόμο Πλατφόρμα, η οποία σκοπεύει να αναδείξει τα ebooks στο αναγνωστικό κοινό με έναν νέο και σύγχρονο τρόπο και να φέρει την επανάσταση στον τομέα των εκδόσεων και να δημιουργήσει νέες συνήθειες σε ένα ευρύ κοινό!

Η συγκεκριμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη έχει αναπτύξει ένα εξελιγμένο σύστημα ανάγνωσης που είναι ενσωματωμένο στην πλατφόρμα και παρέχει διάφορες ευκολίες στο κοινό της. Χάρη στον reader του Rbooks, ο αναγνώστης μπορεί να έχει μία ευχάριστη εμπειρία ανάγνωσης, βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές, να μοιράζεται ενδιαφέροντα αποσπάσματα του κάθε βιβλίου με τους φίλους του καθώς και άλλες πολλές δυνατότητες, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς!

Επιπλέον, το Rbooks δίνει τη δυνατότητα σε νέους ταλαντούχους συγγραφείς να εκδώσουν δωρεάν το βιβλίο τους και να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό! Το Rbooks δημιουργήθηκε από την εταιρεία Readnet, η οποία έχει την έδτα της στον Βόλο και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Η Readnet δραστηριοποιείται και σε άλλα καινοτόμα project, όπως είναι η πλατφόρμα Alearning που στοχεύει στην ανίχνευση και την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών. Στόχος της Readnet είναι να δημιουργήσει τις υπηρεσίες του αύριο!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το support@rbooks.gr.

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=