ΤΟΠΙΚΑ

Η Διεθνής Ενωση Αστυνομικών Μαγνησίας στον Μιλτ. Αλεξάκη

η-διεθνής-ενωση-αστυνομικών-μαγνησία-756130

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση μετά τις εκλογές στην Ενωση

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοικήσεως της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών Μαγνησίας επισκέφτηκε χθες τον διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας Μιλτιάδη Αλεξάκη και ενημέρωσε για τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Οπως ενημερώνει ο κ. Αλεξάκης, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα, ενώ κατά την διάρκεια αυτής, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

«Παράλληλα ενημερώθηκα για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Εθνικού Τμήματος, καθώς και θέματα που απασχολούν την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας. Τέλος, εξέφρασα τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στον πρόεδρο για την επανεκλογή του και την εκ νέου ανάληψη τπροεδρίας της ΙΡΑ Μαγνησίας, όσο και στα υπόλοιπα νεοεκλεγέντα και μη μέλη για την ερχόμενη τριετία, με την απόλυτη πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν το άκρως επιτυχημένο έργο τους», αναφέρει.

Επισημαίνεται, ότι πρόεδρος στην Ενωση επανεξελέγη ο Αστυνόμος Β’ Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου Στέφανος Καρκάλης. Αντίστοιχα, α’ αντιπρόεδρος αναδείχτηκε ο κ. Κωνσταντίνος Κοίλιας, β’ αντιπρόεδρος ο κ. Βάιος Ρήγας, γ’ αντιπρόεδρος ο κ. Χρήστος Καλτσάς, γενικός γραμματέας ο κ. Βασίλειος Παπαϊωάννου, αναπληρωτής Γ.Γ. ο κ. Αντώνης Πρωτόπαππας, ταμίας η κ. Δέσποινα Κάλλιαρη, αναπλ. Ταμίας ο κ. Ελευθέριος Αναδιώτης και αρμόδιος δημοσίων σχέσεων ο κ. Μιχάλης Γκίνης.

Την εξελεγκτική επιτροπή τέλος αποτελούν η κ. Βάια Ζαρζώνη, πρόεδρος και οι Αριστ. Τσιάτσιος και Δήμητρα Δημοπούλου, μέλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου