ΤΟΠΙΚΑ

Ανάδοχος για την επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων

ανάδοχος-για-την-επέκταση-του-δικτύου-756753

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου ενέκρινε την ανάθεση του έργου με έκπτωση 55%

Δόθηκε το πράσινο φως από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Βόλου για την επέκταση δικτύου ποδηλατοδρόμων στον αστικό ιστό Βόλου – Ν. Ιωνίας.

Ο προσωρινός ανάδοχος ανέλαβε την υλοποίηση του έργου, με έκπτωση 55,43%. Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε χθες διά ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών με πλήθος θεμάτων συζήτησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στο Σώμα, ο διαγωνισμός διεξήχθη ηλεκτρονικά μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων.

Πρώτος μειοδότης αναδείχτηκε η «Εργοασφαλιστική – Γ. Στεργιούλας Α.Τ.Ε» . Με την έκπτωση του έργου η δαπάνη διαμορφώνεται στο ποσό των 673.579, 54 ευρώ με ΦΠΑ.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ακόμη τα αποτελέσματα των διαγωνισμών για την κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων, προϋπολογισμού 45.136 ευρώ με ΦΠΑ και τη μουσειογραφική μελέτη εφαρμογής για τη διαμόρφωση των εκθεσειακών χώρων του Μουσείου Αργούς.

Στον πρώτο διαγωνισμό αναδείχτηκε ανάδοχος ο Δημήτριος Κρατήρας, ενώ στον δεύτερο η Κίζης Αρχιτέκτονες ΙΚΕ.

Μεταξύ άλλων εγκρίθηκε η μελέτη και η κατάρτιση των όρων για «Εργασίες Επιθεώρησης Συντήρησης και αναμόρφωσης πυροσβεστήρων» στα σχολικά και δημοτικά κτίρια, προϋπολογισμού 15.852,41 ευρώ με ΦΠΑ 24%. Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε με συνολικά 29 θέματα συζήτησης στην ημερήσια διάταξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου