ΤΟΠΙΚΑ

Εγκαινιάστηκε το Βαρνάλειο κοινωνικό ταβερνείο

εγκαινιάστηκε-το-βαρνάλειο-κοινωνικ-759192

Από τον Αρχιεπίσκοπο Κατάρων Μακάριο, παρουσία πλήθους κόσμου

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κατάρων Μακάριου και του γενικού γραμματέα κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας Γεώργιου Σταμάτη εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα το Βαρνάλειο κοινωνικό ταβερνείο στην Αργαλαστή, στην πλατεία Δημάδη του Φιλικού.

Στις εκδηλώσεις παρέστη πλήθος προσκεκλημένοι και συγκεκριμένα εκπρόσωπος του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο τ. βουλευτής Πατρών Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, ο τ. βουλευτής Κορινθίας Τάσος Χωρέμης, ο τ. νομάρχης και περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκπρόσωπος του βουλευτή Μαγνησίας Αθανασίου Λιούπη.

Με την κοπή της κορδέλας βεγγαλικά φώτισαν την πλατεία Αργαλαστής. Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου ενημερώνει ότι το Βαρνάλειο κοινωνικό ταβερνείο θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό αύριο Σάββατο 1 Αυγούστου και κάθε μέρα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Αργαλαστής χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κατάρων Μακαρίου και του εκπροσώπου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου.

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στέργιος Παπαϊωάννου ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου