ΤΟΠΙΚΑ

Υπογράφηκε η απόφαση τοποθέτησης τοπικού αστυνόμου στην Αργαλαστή

υπογράφηκε-η-απόφαση-τοποθέτησης-τοπ-32395

Τον τ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στέργιος Παπαϊωάννου και τον ενημέρωσε για θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Πηλίου.

Το βασικότερο θέμα ήταν η αστυνόμευση του Πηλίου που –όπως είπε- παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του αστυνομικού τμήματος Νοτίου Πηλίου λόγω έλλειψης προσωπικού δεν μπορεί να αστυνομευθεί σωστά.

Ο κ. Παπαϊωάννου έθιξε και το θέμα του τοπικού αστυνόμου που έχει θεσμοθετηθεί με Προεδρικό διάταγμα από το 2016 αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί, θέμα για το οποίο ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός έχει κάνει πολλά έγγραφα και πολλές επισκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Μετά από παρέμβαση του τ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, χτες ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης και ανακοίνωσε ότι υπέγραψε την απόφαση για τον τοπικό αστυνόμο Αργαλαστής.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στέργιος Παπαϊωάννου ευχαριστεί τον τ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη για τη καλή συνεργασία που είχαν έτσι ώστε χθες να υπογραφεί η τοποθέτηση του τοπικού Αστυνόμου στην Αργαλαστή έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου