Επιτυχίες υποψηφίων στις πανελλαδικές

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-12, 10:21:56
Επιτυχίες υποψηφίων στις πανελλαδικές

Χαμόγελα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για δεκάδες αποφοίτους της Μαγνησίας

Με καρδιοχτύπι και χαμόγελο πληροφορήθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών δεκάδες μαθητές της Μαγνησίας, που περιμένουν με λαχτάρα το επόμενο βήμα στη ζωή τους, την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ανάμεσα στους υποψηφίους του 1ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας, η Νικολίνα Πολυχρόνη, που έδωσε πανελλαδικές μέσω της κατεύθυνσης Ανθρωπιστικών Σπουδών και συγκέντρωσε 17.375 μόρια, στοχεύοντας στη Νομική Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των υποψηφίων του 7ου Γενικού Λυκείου Βόλου που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία η Ελισσάβετ Κίσσα η οποία συγκέντρωσε 16.925 μόρια στην κατεύθυνση των Ανθρωπιστικών Σπουδών, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο των Πανεπιστημιακών Σπουδών.

Μεταξύ των υποψηφίων του 7ου Γενικού Λυκείου Βόλου που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στις πανελλαδικές και η Μαρία Πρίγκου, με 16.325 μόρια στην κατεύθυνση της υγείας και στόχο τις σπουδές χημείας.

Μεταξύ των υποψηφίων του ΓΕΛ Ζαγοράς η Μαρία Ανδρέου, η οποία συγκέντρωσε 14.375 μόρια, στον τομέα Οικονομίας Πληροφορικής, με στόχευση σε ανάλογες Πανεπιστημιακές σπουδές. Με το βλέμμα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ο Νίκος Γιαννέλης, υποψήφιος του ΓΕΛ Αργαλαστής στον τομέα Οικονομίας - Πληροφορικής, ο οποίος συγκέντρωσε 13.800 μόρια.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=