ΤΟΠΙΚΑ

Φαντασμαγορική έναρξη γιορτών στον Βόλο

φαντασμαγορική-έναρξη-γιορτών-στον-β-278001

Πολλές χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε απόψε τον χώρο της παραλίας του Βόλου και συμμετείχε στην φαντασμαγορική τελετή φωταγώγησης του Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι, αγαπημένοι καλλιτέχνες, Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Μάστορας ενθουσίασαν τον κόσμο με την παρουσία τους και ξεσήκωσαν όλους με τα τραγούδια τους.

Η Δέσποινα Βανδή έφτασε στον χώρο όπου είχε στηθεί η εξέδρα, δίπλα από το Μνημείο των Ηρώων, με πλοιάριο και την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που αναφέρθηκε στην μακροχρόνια επαγγελματική και φιλική τους σχέση.

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε μαζί με τον κόσμο γνωστές τις επιτυχίες, ενώ ο Χρήστος Μάστορας που εμφανίστηκε στη σκηνή πριν την Δέσποινα Βανδή, ενθουσίασε τον κόσμο που τον καταχειροκρότησε.

Είχε προηγηθεί μουσικό πρόγραμμα από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, τις χορωδίες του Ωδείου και τις σχολές χορού Break A Move και Dance Studio.

Η τελετή έκλεισε με φαντασμαγορικά βεγγαλικά που μάγεψαν όλους.

Με τη λήξη της τελετής, η χριστουγεννιάτικη μαγεία συνεχίζεται με τις στολισμένες άμαξες και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου να ηγούνται πορείας του δημάρχου, των καλλιτεχνών και του κοινού κατά μήκος της οδού Δημητριάδος κάτω από τον μπλε ουρανό, με στάση στο θεματικό πάρκο των δεινοσαύρων και τελικό προορισμό το Χωριό του Αη Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου