ΤΟΠΙΚΑ

Συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού Βόλου

συζήτησαν-για-τις-προοπτικές-ανάπτυξ-283879

Οι προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού του Βόλου τέθηκαν την Πέμπτη οπότε η γενική γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου, επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, και συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΟΛΒ, Βίκυ Μήτρου.

Αντικείμενο συζήτησης ήταν η αγορά του αυτοκινούμενου γερανού στο εμπορικό λιμάνι με επιδότηση από το ΠΕΠ Θεσσαλίας με τη συνδρομή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, οι προοπτικές που διανοίγονται μετά τη δρομολόγηση του Υδατοδρομίου και η ανάπτυξη- επέκταση του αγκυροβολίου.

Η πρόεδρος του ΟΛΒ εξέφρασε την επιθυμία της νέας διοίκησης για τον εκσυγχρονισμό του χώρου μόνιμης αγκυροβολίας σκαφών αναψυχής για τον οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός όσο και η Γεν. Γραμματέας κα Χριστιάνα Καλογήρου εξέφρασαν στην Πρόεδρο τη συμπαράστασή τους στις αναπτυξιακές προσπάθειες του φορέα διαχείρισης του Λιμένα και τη διάθεση αρωγής τους, άλλωστε η επίσκεψή τους συνέπεσε με την Πρόσκληση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποβολή προτάσεων σχετικά με την Αναβάθμιση Λιμενικών Εγκαταστάσεων του ΟΛΒ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου