ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Κ. Μαραβέγια με τον Δήμαρχο Ν. Πηλίου

συνάντηση-κ-μαραβέγια-με-τον-δήμαρχο-ν-356194

Τον δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικό επισκέφθηκε την Παρασκευή ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, στο πλαίσιο της ενημέρωσής του για όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε Δήμος του Νομού Μαγνησίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αργαλαστή και ο Μιχάλης Μιτζικός είχε την ευκαιρία να απαριθμήσει στον βουλευτή τα μεγάλα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει αναλαμβάνοντας καθήκοντα δημάρχου Νοτίου Πηλίου. Τα σημαντικότερα είναι το αρδευτικό – αποχετευτικό σύστημα, τα λιμάνια του Νοτίου Πηλίου, οι ελλείψεις σε στόλο οχημάτων, ο ορεινός άξονας Αγίου Λαυρεντίου – Αγίου Γεωργίου – Δράκειας, καθώς και ο παραλιακός άξονας Συκή – Ποτιστικά – Μελανή. Επίσης, ο βουλευτής ξεναγήθηκε στο υπό κατασκευή νέο δημαρχιακό Μέγαρο, όπου πρόκειται να ενωθούν όλες οι υπηρεσίες του δήμου. Οι δύο άντρες επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής και ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε προσωπικό, κτιριακές υποδομές και εξοπλισμό.

Ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας υποσχέθηκε να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου, εκμεταλλευόμενος και τα έγγραφα που παρέλαβε από τον δήμαρχο, στα οποία παρουσιάζονται ενδελεχώς και σε όλη τους τη διάσταση τα θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου