ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση του Γ. Αναστασίου για τα αποτελέσματα των εκλογών

δήλωση-του-γ-αναστασίου-για-τα-αποτελέ-446148

Σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Αναστασίου, αναφέρει τα εξής:

“Γνώμονας μου πάντα στην πολιτική μου παρουσία είναι, να προκαλώ σε όσους με ψηφίζουν το συναίσθημα πως, αξίζω αυτή τους την στήριξη… Και σε όσους δεν με ψηφίζουν -εντός και εκτός του πολιτικού μου φορέα- το συναίσθημα του σεβασμού τους στον πολιτικό μου λόγο, τη παρουσία, τις προτάσεις, τις αρχές και τις αξίες μου. Το ίδιο επεδίωξα να πετύχω και αυτή τη φορά, μόνος με συνοδοιπόρους την οικογένειας μου και λίγους καλούς φίλους, απέναντι σε μία πρωτοφανή προσπάθεια πολιτικής μου εξαφάνισης, από συγκεκριμένους κομματικούς, πολιτικούς και μιντιακούς κύκλους που ταυτίστηκαν ετερόκλητα στην κοινή τους επιδίωξη.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους 1.416 ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη τους. Είναι φανερό πως το 6,54% της Μαγνησίας (6,03% του Βόλου) του ΚΙΝΑΛ, αναδεικνύει και την τοπική πολιτική διάσταση του προβλήματος που υφίσταται ο χώρος… το οποίο συνδέεται, τόσο με τους πολιτικούς σκελετούς και γκρούεζες του παρελθόντος που επανέκαμψαν σε αυτόν προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στην εικόνα του… όσο και με την ανοχή του κέντρου σε φαινόμενα πολιτικών συμπεριφορών στελεχών που καταφανώς καταστρατηγούν τις αρχές και αξίες της παράταξης πολλαπλώς έστω και εάν αποτελούν χαϊδεμένα παιδιά ετερόκλητων κομματικών και άλλων κύκλων με συγκεκριμένες στοχεύσεις. Συγχαρητήρια στους νικητές και τους εκλεγέντες βουλευτές. Είναι σαφές ωστόσο για τους σοβαρούς ανθρώπους πως η εκλογική επικράτηση οποιουδήποτε σε ένα μικρό και ταλαιπωρημένο από προσωπικές στρατηγικές κόμμα, δεν μεταφράζεται και σε πολιτικό πλυντήριο κανενός.

Ο αγώνας για την ανασύνθεση της δημοκρατικής παράταξης οφείλουμε όλοι στην ιστορία της να συνεχιστεί μακριά από τυχοδιωκτισμούς και λαϊκίστικες μεταλλάξεις των πολιτικών μας αρχών και του αναγκαίου προγραμματικού μεταρρυθμιστικού λόγου που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου