ΤΟΠΙΚΑ

Θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μαγνησία [photos]

θερμή-υποδοχή-του-κυριάκου-μητσοτάκη-454222

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν σήμερα το μεσημέρι οι κάτοικοι της περιοχής του Αλμυρού στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πολλές δεκάδες πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στον κεντρική πλατεία του Αλμυρού από νωρίς, περιμένοντας τον κ. Μητσοτάκη και όταν έφτασε ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα, συνθήματα και επευφημίες. Ο ίδιος έσπευσε να χαιρετίσει όλους προσωπικά και ακολούθως συναντήθηκε μα ανθρώπους που βρίσκονταν σε κεντρικά καφέ του Αλμυρού και συνομίλησε μαζί τους.

Οι δηλώσεις Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του επεσήμανε πως από τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός του είναι η μείωση της φορολογίας για όλους, η δημιουργία συνθηκών ασφάλειας για τους πολίτες και η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας, καθώς -όπως τόνισε χαρακτηριστικά- οι πολίτες δεν μπορούν να συνεχίσουν να ζουν με επιδόματα.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμη ότι ως κυβέρνηση πρωταρχικό μέλημα της ΝΔ θα είναι η άρση του πανεπιστημιακού ασύλου, ώστε η κατάσταση να ομαλοποιηθεί και οι φοιτητές να σπουδάζουν σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον.

Κάλεσε ακόμη τους πολίτες να στηρίξουν την ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. “Η κυβέρνησή μας θα είναι η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Μαγνησία, το χαρακτήρισε ως εξαιρετικό και ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν τους υποψήφιους προκειμένου το κόμμα της ΝΔ στη Μαγνησία να εκλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές.

“Καμία ψήφος χαμένη στις 7 Ιουλίου”, ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ από τον Αλμυρό. “Η χώρα στις 7 Ιουλίου πρέπει να έχει μία ισχυρή κυβέρνηση”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως τον κ. Μητσοτάκη στην περιοδεία του στον Αλμυρό και νωρίτερα στην 111 Π.Μ. Ν. Αγχιάλου συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας, στελέχη της τοπικής ΝΔ και ο γνωστός βιομήχανος και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Κώστας Λούλης.

Στον Βόλο

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο Βόλος, όπου έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από πολίτες στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους νέους που συναντούσε να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής. “Να πάτε για μπάνιο την Κυριακή το πρωί, αλλά να πάτε μετά και να ψηφίσετε”, έλεγε χαρακτηριστικά.

Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε ακόμη και στην αναθεώρηση του άρθρο 3 του Συντάγματος που αφορά στις σχέσεις Εκκλησίας -Κράτους.

“Οι σχέσεις και οι ρόλοι Εκκλησίας – Κράτους είναι διακριτές και δεν πρόκειται να αλλάξουν¨, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα:

* Στην 111 Π.Μ. Νέας Αγχιάλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

* Στο μπαλκόνι του Πηλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου