ΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. ο Γιώργος Καλτσογιάννης

υποψήφιος-βουλευτής-με-την-ν-δ-ο-γιώργο-535283

Συναντήθηκε χθες το πρωί στην Αθήνα με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε χθες το πρωί στην Αθήνα ο π. αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Καλτσογιάννης.

Στη συνάντηση ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Καλτσογιάννη, όπως αναμενόταν, ως υποψήφιου βουλευτή με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Μαγνησία για τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Καλτσογιάννης τόνισε τα εξής:

«Αποτελεί ιδιαίτερη προσωπική τιμή και ευθύνη η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να με επιλέξει για υποψήφιο βουλευτή στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Με την γνώση, την εμπειρία και την αγάπη μου για τον τόπο μας θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, προκειμένου να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Πιστός στις αρχές του φιλελευθερισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της προόδου διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μου, πως θα αγωνιστώ για την μεγάλη νίκη της κεντροδεξιάς παράταξης στις εθνικές εκλογές.

Με αφοσίωση, δυναμισμό και συνέπεια θα αγωνιστώ για την μεγάλη αλλαγή σελίδας στην Μαγνησία και στην Ελλάδα.

Για να δώσουμε όλοι μαζί ξανά ελπίδα και προοπτική σε όλους τους Έλληνες.

Με ενότητα και όραμα ξεκινάμε για τον μεγάλο αγώνα που έχουμε να δώσουμε με μπροστάρη, τον πρόεδρό μας και αυριανό πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου