ΤΟΠΙΚΑ

Γρηγόρης Ιγγλέσης: Μεγάλη η τιμή και βαριά η ευθύνη

γρηγόρης-ιγγλέσης-μεγάλη-η-τιμή-και-βα-489946

Ευχαριστήρια δήλωση για την επανεκλογή του στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες της Μαγνησίας που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, εκλέγοντάς τον και πάλι ως εκπρόσωπό τους στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, απευθύνει με ευχαριστήρια δήλωσή του ο επανεκλεγείς σύμβουλος Γρηγόρης Ιγγλέσης.

«Μεγάλη η τιμή. Τους ευχαριστώ και πάλι. Και βαριά η ευθύνη», αναφέρει και προσθέτει: «Η πολιτική είναι πρόκληση, είναι ικανότητα, είναι ανιδιοτέλεια, είναι εντιμότητα, αλλά είναι και φόβος. Είναι ίσως κυρίως φόβος αφού, μάρτυρες στην ανάληψη των δεσμεύσεων ενός πολιτικού είναι ο Θεός, η Πατρίδα, οι παρούσες, αλλά και οι μελλοντικές γενιές των Ελλήνων. Και φοβερός κριτής της πορείας ενός πολιτικού είναι η ιστορία.

Η ιστορία που είναι κυριολεκτικά αμείλικτη στην κριτική και την κρίση της, η ιστορία που είναι αφόρητα φειδωλή στον έπαινο και σκληρή στην ετυμηγορία. Η ιστορία που αποδεικνύει ότι η πιθανότητα διασυρμού και απαξίας ενός πολιτικού είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερη απ’ αυτήν της κοινής αποδοχής και της επιτυχίας. Και βασανιστικό βέβαια το ερώτημα. Θα ανταποκριθώ άραγε και πάλι στις προσδοκίες των φίλων συμπολιτών μου;

Θα καταφέρω να δικαιώσω την επιλογή τους στο πρόσωπό μου; Δεν μπορώ να προεξοφλήσω την απάντηση. Πολύ περισσότερο επειδή αυτή τους η επιλογή θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας. Ωστόσο θέλω να τους διαβεβαιώσω, να διαβεβαιώσω όλους σας, πως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της περιοχής μας. Δεν πρόκειται ποτέ, για κανένα λόγο, να σας εξαπατήσω ή να σας παραπλανήσω.

Θα σταθώ δίπλα σας, όπως πάντα, προωθώντας στην Περιφέρεια κάθε αίτημα που στοχεύει στην αναβάθμιση του νομού, των χωριών και της πόλης. Θα στηρίξω με πάθος την προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της Μαγνησίας.

Θα πολεμήσω για την προσέλκυση επενδύσεων στην ομορφότερη ίσως περιοχή του πλανήτη. Θα παλέψω για την ανάδειξη του Νομού αλλά και της περιφέρειας σε περιοχή πρότυπο ασφάλειας, συνεργασίας και οικονομικής ευμάρειας. Θα προσπαθήσω για το καλό όλων μας και, κυρίως, για το καλό ΟΛΩΝ των παιδιών ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Εύχομαι ο Θεός να μου δώσει τη δύναμη και τη χαρά να μπορώ να σας κοιτάζω όλους, πάντα, κατάματα. Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου