ΤΟΠΙΚΑ

Υπό παραίτηση ο περιφερειακός σύμβουλος, Γρηγόρης Ιγγλέσης

υπό-παραίτηση-ο-περιφερειακός-σύμβου-631024

Την παραίτησή του προανήγγειλε ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, Γρηγόρης Ιγγλέσης, ο οποίος φέρεται δυσαρεστημένος από τη μη τοποθέτησή του σε θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη.

Ο ορισμός των νέων θεματικών αντιπεριφερειαρχών, έγινε αργά χθες το βράδυ με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού.

Ο κ. Ιγγλέσης φέρεται δυσαρεστημένος με τον Περιφερειάρχη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος είχε δεσμευτεί για την αξιοποίησή του πρώτου ως αντιπεριφερειάρχη, δεδομένου τόσο του αξιόλογου έργου που έχει παρουσιάσει από τη θέση του υπευθύνου λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, όσο και από το γεγονός ότι ο κ. Ιγγλέσης είναι από τα στελέχη της περιφερειακής αρχής που έχει εκλεγεί στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των δύο ανδρών προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που ανέκυψε.

Υπενθυμίζεται ότι, στο νέο σχήμα ορίστηκαν τρεις Λαρισαίοι αντιπεριφερειάρχες οι κ.κ. Νίκος Λιούπας (νεολαίας), Βασίλης Πινακάς (υγείας) και Απόστολης Μπίλλης (αγροτικού).

Στην Π.Ε. Τρικάλων ορίζεται ως αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου ο Χρήστος Γακόπουλος και οι Κωνσταντίνος Χαλέβας από το Βόλο και ο στρατηγός Δημήτριος Αναγνωστόπουλος από την Καρδίτσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου