ΤΟΠΙΚΑ

Γάμος στην Αγγλία με νύφη τη Βολιώτισσα Σοφία Αγγελάρα

γάμος-στην-αγγλία-με-νύφη-τη-βολιώτισσ-514764

Λίγο πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου 2019 στη 1 το μεσημέρι σε μια αγγλικανική εκκλησία του 1879, στη St Mary’s the virgin, Bosley στην ηλιόλουστη αγγλική εξοχή λίγο έξω από το Μάντσεστερ, ένωσαν τις ζωές τους δυο νέα παιδιά. Πρόκειται για τη Βολιώτισσα Σοφία – Μαρία Αγγελάρα, κόρη του Χρήστου Αγγελάρα και της Φίλας Ζημέρη – Αγγελάρα και τον από τριετίας αγαπημένο της Richard – James – Michael Jenkinson, Αγγλο στην καταγωγή.

Ο γάμος ήταν κατανυκτικός με τους ήχους του εκκλησιαστικού οργάνου και της χορωδίας στον όμορφο ιερό χώρο. Το ζευγάρι έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων ανταλλάσσοντας τα δακτυλίδια με μάρτυρα – κουμπάρο τον Chris Corbishley.

Μετά τις ευχές οι νεόνυμφοι και οι οικογένειές τους παρέθεσαν στους καλεσμένους γαμήλιο γεύμα, που δόθηκε σε αίθουσα του ιστορικού ξενοδοχείου Shrigley Hall μέσα σε δασώδη περιοχή. Η διακόσμηση σε γκρι και ρο αποχρώσεις και οι συγκινητικοί λόγοι του πατέρα της νύφης, του γαμπρού και του κουμπάρου ολοκλήρωσαν το πλούσιο γεύμα.

Ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι, που οι νεόνυμφοι με συνοδεία τραγουδιού από την μπάντα έκοψαν την τετραώροφη με τέσσερις διαφορετικές γεύσεις τούρτα και χόρεψαν τον πρώτο τους χορό. Ακολούθησε χορός με ντίσκο μουσική και γνωστά ελληνικά τραγούδια, που οι καλεσμένοι απόλαυσαν χορεύοντας έως αργά το βράδυ.

Την επόμενη ημέρα το ζευγάρι αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος στη μυστηριώδη Σκωτία με τη συνοδεία ευχών για Βίον Ανθόσπαρτον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου