Ιάσονας Αποστολάκης: Η δημοτική αρχή Μπέου απαξίωσε το έργο των πολιτιστικών συλλόγων

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-19, 15:11:35
Ιάσονας Αποστολάκης: Η δημοτική αρχή Μπέου απαξίωσε το έργο των πολιτιστικών συλλόγων

«Στόχος μας η δράση τους να ενταχθεί υπό την «ομπρέλα» του ΔΟΕΠΑΠ», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου

 

«Στόχος μας είναι η δράση των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Βόλου να ενταχθεί υπό την «ομπρέλα» του ΔΟΕΠΑΠ, στο πλαίσιο ενός σταθερού μνημονίου συνεργασίας, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη εξωστρέφεια, διάχυση και προβολή του έργου τους». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης σε συνάντηση που είχε με τις διοικήσεις και μέλη πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, καταγγέλλοντας την απερχόμενη δημοτική αρχή ότι απαξίωσε το έργο τους, αφού η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς δεν ήταν στις προτεραιότητές της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αποστολάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους των συλλόγων «Πολιτιστική εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας Ιωνες», «Χορευτικός Σύλλογος Νέας Ιωνίας-Βόλου» και «Σύλλογος Ποντίων του Βόλου Αργώ», συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί για τον Βόλο».

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων αναφέρθηκαν κυρίως σε θέματα οικονομικής ενίσχυσης, στήριξης των δράσεών τους, ζητήματα εγκαταστάσεων και προβολής του έργου τους, ενώ μέλη των «Ιώνων» εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη δημιουργία από την περιφέρεια, του κτηρίου που θα στεγάσει το Σύλλογο και τις δράσεις τους. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των Ποντίων έθεσαν, μεταξύ άλλων, το θέμα αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Τον κ. Αποστολάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι: Κωνσταντίνος Βαλκαμελής, Αγγελική Κατσαλή, Άννα Κουτσελίνη, Παναγιώτης Κοκτσίδης, Στέφανος Λάζος, Νέστορας Μανιάρας, Λεωνίδας Μαυρογιάννης, Ελένη Παπαθανασίου, Σωτήρης Πετσιμέρης, Δημήτρης Σκαλτσής και Διαλεχτή Τσιτούμη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=