ΤΟΠΙΚΑ

Προσκλητήριο στήριξης του Ι. Αποστολάκη στο Δήμο Βόλου

προσκλητήριο-στήριξης-του-ι-αποστολά-686413

Προσκλητήριο συνεργασίας και στήριξης της υποψηφιότητας του Ιάσονα Αποστολάκη στον Δήμο Βόλου απευθύνει η δημοτική κίνηση “Μαζί για τον Βόλο”, μία μέρα μετά την ομόφωνη απόφαση έγκρισης της υποψηφιότητας του κ. Αποστολάκη να ηγηθεί της δημοτικής κίνησης στις δημοτικές εκλογές του Μάιου, που σηματοδοτεί πλέον την αυτόνομη κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Βόλου.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση “η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» ανεξάρτητη από κομματικές αγκυλώσεις, με αυτή την υποψηφιότητα ευελπιστεί να συσπειρώσει όλο τον δημοκρατικό κόσμο της πόλης ενάντια στην επέλαση της φασίζουσας νοοτροπίας, να ενισχύσει τον διάλογο απέναντι στην ισοπέδωση των αξιών της αυτοδιοίκησης και να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον έναντι του ιδιωτικού συμφέροντος”.

Η δημοτική κίνηση “Μαζί για τον Βόλο” επίσης, τονίζει πως ” εμείς πάντα προετοιμασμένοι να δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, γειωμένοι με την κοινωνία και με γνώμονα την επιταγή της απλής αναλογικής για συνεργασίες, πριν τις εκλογές αλλά και μετά, θα είμαστε σε συνεχή διάλογο με τις υπόλοιπες δυνάμεις της πόλης, από το όποιο μετερίζι κι αν αγωνίζονται μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι άξονες μας”.

Προαναγγέλλει επίσης πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των θέσεων της παράταξης στα θέματα που απασχολούν τον Βόλο και ακολούθως παραθέτει στοιχεία από την “ταυτότητα” του κ. Ιάσονα Αποστολάκη, τονίζοντας: “Ολοκληρώνοντας ένα κεφάλαιο των διαδικασιών μας, από την ίδρυση της κίνησης μας τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι και εχθές με την επιλογή του Ιάσονα Αποστολάκη για υποψήφιο Δήμαρχο, περνάμε σε μια περίοδο όπου οι εργασίες μας θα ενταθούν, οι θέσεις μας θα παγιωθούν και το πρόγραμμά μας θα κατατεθεί στην κρίση του δημότη του Βόλου για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Γιατί ο Βόλος αξίζει περισσότερα”

Ο Ιάσονας Αποστολάκης είναι 38 ετών οικονομολόγος, υπ. Διδάκτορας του Παν/μίου Θεσσαλίας και εργάζεται στο Γενικό Λογιστηρίου του Κράτους στο τμήμα ελέγχων. Είναι δημοτικός σύμβουλος από το 2014 και έχει παρέμβει αποφασιστικά σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη. Εχει αντιπολιτευτεί επάξια την τωρινή δημοτική αρχή, σεβόμενος πάντα το ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζει όλους τους αιρετούς, και μαζί με τη δημοτική μας κίνηση που είναι μέλος της, έχει επεξεργαστεί πλήθος κειμένων και θέσεων ώστε να μας αντιπροσωπεύει στο δημοτικό συμβούλιο”.

Να σημειωθεί πως τις επόμενες μέρες αναμένεται να συνεδριάσει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, η οποία θα επικυρώσει την υποψηφιότητα του Ιάσονα Αποστολάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου