«Η δημοτική αρχή Βόλου εγκατέλειψε την εκπαίδευση»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-30, 11:40:22
«Η δημοτική αρχή Βόλου εγκατέλειψε την εκπαίδευση»

Καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απ. Παπαδούλης

 

«Απόφασή μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο, με τον οποίο η σημερινή δημοτική αρχή αντιμετωπίζει την εκπαίδευση σε ολόκληρο τον Δήμο Βόλου. Ουσιαστικά οι υποχρεώσεις του Δήμου προς την πρωτοβάθμια, αλλά και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση έχουν ξεχαστεί. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει σήμερα. Είναι χαρακτηριστικό, πως για τα θέματα των σχολικών υποδομών, η σημερινή δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα ή δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη τους».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης την αντιμετώπιση που επεφύλαξε η δημοτική αρχή τα πέντε προηγούμενα χρόνια στα θέματα της εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Συζητώντας με τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας, για το σημαντικό πρόβλημα των σχολικών υποδομών και για τα πολλά αναξιοποίητα κτίρια που διαθέτει ο Δήμος, ο Απ. Παπαδούλης επεσήμανε πως αρκετά από αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν και να δοθούν για τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, η οποία, σε κάποιους χώρους, μπορεί να στεγάσει ακόμη και νηπιαγωγεία.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=