ΤΟΠΙΚΑ

Υποδοχή των νέων μελών ΔΕΠ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

υποδοχή-των-νέων-μελών-δεπ-στο-πανεπισ-594382

Ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Διδασκόντων για το καλωσόρισμα των νέων καθηγητών

Τους νέους του συναδέλφους από τα δύο γενικά τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Λάρισας και της Λαμίας, υποδέχεται με ανοιχτή επιστολή του ο Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οπως είναι γνωστό μετά την απορρόφηση των ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στο νέο Πανεπιστήμιο τα μέλη ΔΕΠ ανέρχονται σε 610.

Στην ανοιχτή επιστολή του ο Σύλλογος απευθύνει μήνυμα συνεργασίας στα νέα μέλη του, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το νέο αυτό περιβάλλον είναι μια πραγματικότητα και ανεξάρτητα αν έτυχε ή όχι της πλήρους αποδοχής, οφείλουμε όλοι να τη σεβαστούμε και να δράσουμε με άξονα μόνο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του, τη διατήρηση της διεθνούς και καταξιωμένης ερευνητικής του υπόστασης, αλλά και το άριστο κλίμα συνεργασίας και σεβασμού μεταξύ των μελών του», αναφέρουν μεταξύ άλλων και προσθέτουν: «Ο ΕΣΔ ΠΘ είναι ο σύλλογος όλων των συναδέλφων. Δεν αποκλείσθηκε ποτέ κανείς ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα από καμιά διαδικασία. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να συμβάλλουμε στην επίλυση οποιουδήποτε σχετικού προβλήματος προκύψει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου