ΤΟΠΙΚΑ

Απ. Ριζόπουλος: «Τυράκι στη φάκα τα τιμολόγια άρδευσης»

απ-ριζόπουλος-τυράκι-στη-φάκα-τα-τιμο-636077

Σαν «το τυράκι στη φάκα» χαρακτηρίζει τα νέα μειωμένα έως και 95% τιμολόγια άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αποστόλης Ριζόπουλος.

Σε δήλωσή του με αφορμή την ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο του κανονισμού άρδευσης, ο κ. Ριζόπουλος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «ο κανονισμός είναι εναρμονισμένος με την οδηγία της Ε.Ε., για να επιβάλουν τα νέα χαράτσια με την ανταποδοτικότητα και στους αγρότες της περιοχής μας. Για να τους δελεάσουν, ώστε να καταγραφούν στο μητρώο της επιχείρησης, «έβαλαν το τυράκι στη φάκα». Μείωσαν τα υπέρογκα ανταποδοτικά τέλη, που η ίδια δημοτική αρχή είχε θέσει το 2017, προκαλώντας τότε τη μαζική κατακραυγή από τους αγρότες, για να μπορούν να τους «μαδήσουν» τα επόμενα χρόνια.

Αυτήν είναι η πραγματικότητα, που, εκτός από τη δημοτική αρχή Βόλου, επιχείρησε να συγκαλύψει και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, του συνδυασμού «Μαζί για τον Βόλο» (όπως έχουν κάνει και οι υπόλοιποι δήθεν αντιπολιτευόμενοι συνδυασμοί), στο πλαίσιο στήριξης του κόμματος που στηρίζει και τον στηρίζει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου