ΛΑΡΙΣΑ

Ετήσια εορταστική εκδήλωση της Πνευμονολογικής Κλινικής του Π.Θ.

ετήσια-εορταστική-εκδήλωση-της-πνευμ-670033

Με την ευκαιρία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τμήματος Ιατρικής «Ιπποκράτης» στο Μεζούρλο, η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα μεταπτυχιακά προγράμματα «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» και «Ασκηση, εργοσπιρομετρία και αποκατάσταση» και το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Λάρισας διοργανώνουν εκδήλωση σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Συζήτηση όλων με θέμα «Οταν η ιατρική συναντά τη μουσική».

• Συντονίζουν οι καθηγητές Πνευμονολογίας Κων. Γουργουλιάνης και Ζωή Δανιήλ και ο Σωτήρης Αναγνωστόπουλος διευθυντής του Μουσικού Σχολείου.

• Μουσικό πρόγραμμα με την Big Band του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.
Λειτουργεί από το έτος 2004 υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Νίκου Βασιλάκη με σκοπό τη διδασκαλία και την εφαρμογή στην πράξη της πολυφωνίας και αρμονίας από ένα σύνολο μουσικών οργάνων, τη σύμπραξη των μαθητών διαφόρων ηλικιών ως μια ομάδα, την ερμηνεία, την εκτέλεση και τον αυτοσχεδιασμό στη μουσική. Η Big Band θα ερμηνεύσει ρεπερτόριο Ελλήνων και ξένων συνθετών από έντεχνη, τζαζ, ποπ και σύγχρονη μουσική σκηνή γεμάτο χρώματα και συγκινήσεις.

• Μουσικό πρόγραμμα με τη Φωτεινή Βελεσιώτου, με τη συμμετοχή των Σωτήρη Μπαλλά τραγούδι – κιθάρα, Γιώργου Καραμφίλλη μπουζούκι και Θοδωρή Ρεπανά σαξόφωνο.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια που εργάστηκε για πολλές δεκαετίες ως δασκάλα Δημοτικών Σχολείων.
Ο Σωτήρης Μπαλλάς γεννήθηκε στα Τρίκαλα και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη Δασολογία.
Ο Γιώργος Καραμφίλλης είναι εκπαιδευτικός στο Μουσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ο Θοδωρής Ρεπανάς είναι φοιτητής Ιατρικής.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για ολόκληρη την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου