Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προάγει τις εκδηλώσεις πολιτισμού

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-20, 13:24:44
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προάγει τις εκδηλώσεις πολιτισμού

Την πραγματοποίηση δύο νέων εκδηλώσεων στηρίζει και συνδιοργανώνει στον Βόλο και το Πήλιο η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τη σημερινή ημερίδα με θέμα «Προκλήσεις και Αναζητήσεις Εφήβων» και το «Tsagarada Escape Festival 2018», που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα μέχρι και τις 24 Ιουνίου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις και καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν. Η πρώτη έχει ως θέμα τους νέους, τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και τον εθισμό στο διαδίκτυο, ένα πολύ σημαντικό θέμα που απασχολεί όλους τους μαθητές και τους γονείς, και η δεύτερη έχει να κάνει με τον πολιτισμό και τον τουρισμό και είναι το Tsagarada Escape Festival 2018», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Η ίδια είπε ότι: «Η εν λόγω διοργάνωση, που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά, έχει ως στόχο την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού και των υπαίθριων δραστηριοτήτων που προσφέρονται στην περιοχή σε όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς το Πήλιο και η Μαγνησία γενικότερα αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για την ανάπτυξη ποικίλων δραστηριοτήτων βουνού και θάλασσας».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
4
=