ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Δ. Κολυνδρίνη με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

συνάντηση-δ-κολυνδρίνη-με-τον-διευθυν-825799

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, επισκέφθηκε στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σαβελίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρέστησαν επίσης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Καλτσογιάννης, η Δ/ντρια της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων κ. Καραδήμα και ο Δ/ντής της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας κ. Φλαμπούρης, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως η προ ολίγων ημερών από κοινού πραγματοποίηση της πολύ πετυχημένης μαθητικής έκθεσης των ΕΠΑΛ, ενώ τονίστηκε ότι ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει.

Ετέθη επίσης το θέμα της ενδεχόμενης μεταστέγασης, με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη να τονίζει ότι προτίθεται να προκηρύξει διαγωνισμό για την ενοικίαση κτιρίου, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες της Διεύθυνσης. Από την πλευρά του ο Δ/ντής της Δ/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελίδης ανέφερε πως το κτίριο στο οποίο στεγάζεται αυτή τη στιγμή η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, είναι μεγάλης αξίας, με εύκολη προσβασιμότητα στο κοινό που καθημερινά εξυπηρετεί λόγω του ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και επιθυμία όλων είναι να παραμείνει εκεί. Για αυτό το λόγο, υπογράμμισε ότι πρόθεσή του είναι να απευθυνθεί στο Ελληνικό Δημόσιο όπου και ανήκει το κτίριο και να ζητήσει την επισκευή των ζημιών και φθορών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία της Διεύθυνσης.

Τέλος όπως ειπώθηκε, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει, συνεχίζει και καλύπτει τις λειτουργικές δαπάνες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας, στηρίζοντας και με αυτό τον τρόπο το εκπαιδευτικό έργο στη Μαγνησία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου