ΤΟΠΙΚΑ

ΚΚΕ: Αντικομουνιστικός οχετός από τη δημοτική αρχή Βόλου

κκε-αντικομουνιστικός-οχετός-από-τη-δ-68874

Για φασιστική δυσοσμία και αντικομουνιστικός οχετός από μέρους της δημοτικής αρχής Βόλου γίνεται λόγος στην ανταπάντηση της Τομεακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΚΚΕ στον Δήμο Βόλου, αναφορικά με τις θέσεις που εξέφρασε και την κριτική που άσκησε για την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Δημαρχείο για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής: “Η δημοτική αρχή Βόλου κατέφυγε για ακόμη μια φορά στη γνωστή τακτική της. Απάντησε στις αποκαλύψεις του ΚΚΕ για τη σχεδιασμένη, και από την ίδια, προώθηση στο Βόλο παραγωγής του καυσίμου SRF στη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων, που προορίζεται για καρκινογόνα καύση, με ένα κρεσέντο χυδαίου και άθλιου αντικομουνισμού.

Οι ανακοινώσεις που γράφονται στο Δημαρχείο και εκδίδονται με την υπογραφή της δημοτικής αρχής αποτελούν αυτούσια αντιγραφή άρθρων και ανακοινώσεων της εγκληματικής Χρυσής Αυγής που ζέχνουν τη γνωστή φασιστική βρωμιά.

Οι λαϊκές οικογένειες του Βόλου και ιδίως όσοι ψήφισαν τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, χρειάζεται να ξέρουν ότι ο αντικομουνιστικός οχετός πάει νύχι – κρέας με την αντιλαϊκή πολιτική”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου