ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Φουλ για το 17ο!
Υστερα από τρία «στείρα» χρόνια ο ΠΑΟ θα διεκδικήσει Κούπα! Με γκολ του Τζιόλη νίκησε στην Ξάνθη (1-0), εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για τις 5 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό και θα διεκδικήσει το 17ο Κύπελλο στην ιστορία του… κόντρα στη Λάρισα που προκρίθηκε επί του ΠΑΣ ΜΕ 0-2.

Το αήττητο σερί
Εσπασε τελικά το αήττητο σερί της Ακρόπολης χθες στην Σκιάθο με τους Σεσκλιώτες πάντως να μην τα βάφουν και μαύρα μιας και πολλοί ήταν οι απόντες(Λ.Παλάντζας, Κ.Παλάντζας, Α.Σουλιώτης, Ε.Σουλιώτης, Μόσιος). Μπορεί το σερί που κράτησε 22 αγωνιστικές να έσπασε, αλλά η Ακρόπολη είναι φτιαγμένη για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα και η ήττα λογίζεται ως ανώδυνη. Άλλωστε παραμένει με διαφορά στην πρώτη θέση της Β Κατηγορίας και ήδη αρκετοί παίκτες-αστέρια ετοιμάζονται να ανοίξουν πανιά για άλλες πολιτείες.

Eρώτηση…
Το σωματείο του Σαρακηνού που καλλιεργεί τον αθλητισμό, τις υποδομές και τις ακαδημίες, έχοντας και δικό του γήπεδο, συμμετέχει σε κανένα πρωτάθλημα ακαδημιών ;;;

Μόνιμη πρωταθλήτρια
Τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας Θεσσαλίας πανηγυρίζουν παίκτες, προπονητής και διοίκηση της παιδικής ομάδας μπάσκετ των Νέων Αθλητών.
Η μόνιμη πλέον πρωταθλήτρια Θεσσαλίας ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης τώρα τοποθετήθηκε στον 3ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά στο κλειστό γυμναστήριο Καισαριανής τους Μαρπησσαϊκό Πάρου, Άρη Θήβας και την πρωταθλήτρια Κρήτης.

Μετάλλια
Τριάντα τέσσερα μετάλλια (34) κατέκτησαν οι μικροί κολυμβητές του ΝΟΒΑ
( 9 χρυσά, 12 αργυρά και 13 χάλκινα) στα ΙΕ΄ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ που έγιναν στη
Λάρισα το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή είκοσι σωματείων από
διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Στους κατόχους διαρκείας
Στους κατόχους ακριβών διαρκείας θα μοιραστούν τα 1.000 περίπου εισιτήρια που πήρε στα χέρια του ο Παναθηναϊκός για το φάιναλ φορ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «πράσινων», τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Πέμπτη ως την Τρίτη για τους κατόχους διαρκείας αξίας 450, 700, 1.500, 3.000 και 5.000 ευρώ.
Η διάθεσή τους θα γίνεται καθημερινά από τη Θύρα 10 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (10:00-20:00) με την επίδειξη του διαρκείας και της αστυνομικής ταυτότητας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου