ΤΟΠΙΚΑ

Απολογίες για τον «μαύρο» τζόγο σε καφετέρια του Βόλου

απολογίες-για-τον-μαύρο-τζόγο-σε-καφ-295764

Στην ανακρίτρια Βόλου συνοδεία αστυνομικών θα οδηγηθεί σήμερα Παρασκευή ο 34χρονος Βολιώτης, προσωρινά υπεύθυνος καφετέριας στον Βόλο, όπου σε έφοδο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου την Τρίτη το βράδυ αποδείχτηκε ότι διενεργούνταν παράνομος στοιχηματισμός.

Ο 34χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών. Στην ανακρίτρια Βόλου θα δώσουν καταθέσεις και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, μία 81χρονη Βολιώτισσα και ο 55χρονος γιος της, οι οποίοι κινήθηκαν αυτοβούλως.

Η ιδιοκτήτρια της καφετέριας και ο γιος της, οι οποίοι αναζητούνται από την αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησαν με την Εισαγγελία Βόλου.

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες επίσης σε βαθμό κακουργήματος για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών.

Στην «έφοδο» οι αστυνομικοί είχαν τσακώσει 50χρονο Βολιώτη πελάτη του καταστήματος να παραδίδει το ποσό των 5 ευρώ στον προσωρινά υπεύθυνο, προκειμένου να λάβει μέρος στο τυχερό παιχνίδι.

Στις εξονυχιστικές έρευνες που ακολούθησαν, εντόπισαν μπροστά από την οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή δεκαεννέα ιδιόχειρα σημειώματα για στοιχήματα με ποσά της τάξεως από 5 ευρώ έως και 500 ευρώ.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ότι το τυχερό παιχνίδι διενεργούνταν από τα μέσα Σεπτεμβρίου, και μέχρι σήμερα εκτιμάται ότι στο διάστημα αυτό έγιναν πάνω από 200 παράνομοι στοιχηματισμοί.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου