ΤΟΠΙΚΑ

Ασφάλεια πτήσεων και οδική ασφάλεια στο επίκεντρο διημερίδας της Αεροπορίας Στρατού

ασφάλεια-πτήσεων-και-οδική-ασφάλεια-σ-326939

Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και από ώρες 09.30 έως 13.30 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου, διημερίδα με θέμα την Ασφάλεια Πτήσεων και την Οδική Ασφάλεια, υπό την αιγίδα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού.

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας θα μιλήσουν αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και άνθρωποι του αεραθλητισμού – αερομοντελισμού, ενώ επίσης θα γίνει στατική και πτητική επίδειξη με drones.

Τέλος, στο πλαίσιο της διημερίδας θα λειτουργήσουν παράλληλες εκθέσεις από την 1η ΤΑΞΑΣ, την Τροχαία Βόλου και τη ΜΟΤΟΛΕΒ. Τέλος, προγραμματίζονται και διάφορες βιωματικές δράσεις όπως ΚΑΡΠΑ – Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, , στο φουαγιέ – εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας Βόλου, με συμμετοχή κοινού, Α’ Βοήθειες – Διαχείριση τραυμάτων, επιδείξεις διαχείρισης πολυτραυματία τροχαίου ατυχήματος (αυτοκινήτου – δικύκλου), χρήση προσομοιωτών 3D (Γυαλιά Μέθης), καθώς και επίδειξη ασφαλούς οδήγησης δικύκλου στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας Βόλου. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για το κοινό και η είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου