ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον 30χρονο στην Αλόννησο

χωρίς-αποτέλεσμα-οι-έρευνες-για-τον-30χρ-787096

Χωρίς, δυστυχώς, μέχρι στιγμής αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου Θεσσαλονικιού, που εξαφανίστηκε την Τρίτη το βράδυ από το αλιευτικό καταφύγιο Βότση και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Λιμενικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, εθελοντές, με περιπολικά, ιδιωτικά αυτοκίνητα, το σκάφος του Λιμενικού, ταχύπλοα επαγγελματιών και τη συνδρομή δυτών ψάχνουν να βρουν το νεαρό άνδρα.

Μέχρι χθες ούτε ο ίδιος φέρεται να επικοινώνησε με τη φίλη του ή την οικογένειά του, ούτε και οι έρευνες στράφηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση για το που μπορεί αυτός να βρίσκεται.

Εντοπίστηκαν πάντως διάφορα προσωπικά του αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύτες βρήκαν το σορτς με το κινητό που είχε στην τσέπη του και 500 ευρώ.

Το δεύτερο κινητό που είχε ο αγνοούμενος και λειτουργούσε κανονικά είχε εντοπιστεί ξεχασμένο στο FlyingCat με το οποίο ο 30χρονος είχε ταξιδέψει για Αλόννησο.

Ο νεαρός άνδρας είχε επισκεφτεί το νησί την Τρίτη το βράδυ. Επρόκειτο να κάνει τις διακοπές του εκεί με τη φίλη του. Είχαν έρθει Ελλάδα από Βέλγιο.

Ωστόσο, το βράδυ της άφιξης ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο πήρε ένα ορειβατικό σακίδιο και είπε στη φίλη του ότι θα πήγαινε μία βόλτα.

Η κοπέλα δεν φανταζόταν την εξέλιξη. Οι ώρες περνούσαν και ο νεαρός δεν επέστρεφε με αποτέλεσμα να ανησυχήσει.

Τελευταίοι που είδαν τον 30χρονο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αλιείς. Ο νεαρός άνδρας ήταν στο αλιευτικό καταφύγιο Βότση και έλυνε ένα σκάφος. Τον φώναξαν από μακριά τι ήθελε, όμως εκείνος μάλλον τρόμαξε και βούτηξε στη θάλασσα.

Αμεσα λιμενικοί έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να τον αναζητούν. Δυστυχώς όμως παρά το γεγονός ότι οι λιμενικοί έσπευσαν άμεσα στον τόπο και τον έψαχναν έως αργά το βράδυ το μόνο που βρήκαν ήταν τον σάκο του. Ο 30χρονος τον είχε αφήσει πίσω.

Η οικογένειά του που ενημερώθηκε για το περιστατικό μετέβη στο νησί και παρακολουθεί από κοντά τις έρευνες ανησυχώντας για το παιδί.

Ο άνδρας φέρεται να είναι γυμνός. Προχθές δύτες βρήκαν το μπλουζάκι που αφορούσε.

Ολοι οι κάτοικοι του νησιού έχουν συγκλονιστεί και προσπαθούν να βοηθήσουν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου