Εκλογές στο υπηρεσιακό συμβούλιο ΟΤΑ Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2016-08-27, 11:22:09
Εκλογές στο υπηρεσιακό συμβούλιο ΟΤΑ Μαγνησίας

Στην προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη δύο αιρετών μελών από το μόνιμο προσωπικό και δύο αιρετών από το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των υπαλλήλων των ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Ηλίας Τσέλιγκας.

Με απόφασή του που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και κοινοποιήθηκε στους ΟΤΑ Μαγνησίας ορίζει ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την 13η Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη στο διάστημα από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο δήμο Βόλου, ενώπιον της Εφορευτικής Επιτροπής από το προσωπικό με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ. που κληρώθηκε και σε χωριστή κάλπη.

Σημειώνεται, ότι οι υπάλληλοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου των Δήμων Αλοννήσου, Σκιάθου και Σκοπέλου θα ψηφίσουν κατ’ εξαίρεση στα καταστήματα ψηφοφορίας των οικείων Δήμων.

Σύμφωνα με την πρόκληση, οι Εφορευτικές Επιτροπές των ανωτέρω καταστημάτων ψηφοφορίας, υποχρεούνται να έχουν ξεχωριστή κάλπη για την εκλογή των εκπροσώπων Ι.Δ.Α.Χ.  

Η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι γραμμένοι στους οριστικούς πίνακες εκλογέων.

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας οι Εφορευτικές Επιτροπές όλων των καταστημάτων ψηφοφορίας, δεν θα ανοίξουν τους φακέλους ψηφοφορίας, αλλά θα τους συγκεντρώσουν και μαζί με τις καταστάσεις των ψηφισάντων θα τους στείλουν αμέσως με Αγγελιοφόρο στο Δημαρχείο Βόλου και θα τους παραδώσουν στην Εφορευτική Επιτροπή του μονίμου προσωπικού για την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Το δέμα το οποίο θα περιέχει τους ανωτέρω φακέλους και την κατάσταση των ψηφισάντων κρίνεται σκόπιμο να σφραγιστεί.

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση παρακαλούνται οι Εφορευτικές Επιτροπές διεξαγωγής των εκλογών να μεριμνήσουν για κάλπες και παραβάν και να απευθυνθούν στην Υπηρεσία για την παραλαβή του εκλογικού υλικού.

Κ.Μ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=